Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Korisnica julijaosk

Ima li ovdje koja cura koja je od nje kupovala / mijenjala stvari? Mislim da sam prevarena od strane ove korisnice, ne javlja se, a paketic je vec svakako trebao stici. [:tuzan] Svaka informacija dobrodošla.
2013 01 10
Sve više prevarantica [:frustriran]
2013 01 10
Upisala sam nick u tražilicu i ne izbacuje mi ništa... Jesi pogriješila možda u slovu negdje?
2013 01 10
Evo provjerila sada u porukama, julijaosk kako sam i napisala. I meni u tražilici ne izbacuje vise nista. :/ Neznam je li ovdje dopusteno napisati ime i prezime doticne osobe?
2013 01 10
Čudno, sama se nije mogla pobrisati, možda ju je adminica "uklonila"... Mislim da nije dozvoljeno iznositi osobne podatke, ali vidim da većina cura u svojim otvorenim temama to radi, pa ne znam zašto i ti ne bi mogla...
2013 01 10
ajme o ovoj familiji Sabo sam negdje već čitala,ma to ti je uhodana ekipa navodno su na njuškalu prevarili masu ljudi sa mobitelima
2013 01 10
Ajme čini mi se da mi je jedna cura(koja je ujedno bila i prvi kupac kod mene na ovom portalu) pričala o sličnoj situaciji, tip je na pošti(pored nje) otvarao paket nakon uplate od isto tako neke velike cifre i u kutiji umjesto iphone-a dobio hrpu salveta... UŽAS!!! [:vrti] [:ljut]
2013 01 10
dobrodošla u ekipu [:tuzan]
2013 01 10
@prugac,nije rješenje reći curi dobrodošla u ekipu(znam da to nije bilo sa zlom namjerom) po meni ova će se stranica uskoro ugasiti zbog ovakvih situacija [:tuzan] admini dragi,i vi imate odgovornosti zbog ovih situacija morate pronaći rješenje zašto primjerice na aukcije.hr više skoro nema nikakvih prevara,zanemarivo prije je i tamo bilo svega ali oni su napravili NEŠTO da se to ne dešava i stvarno nema više ovakvih sranja ni u tragovima na njuškalu je i dalje meka i medina za lopine sve se dešava jer se registriraju,prevare na brzaka i eto ih opet sa iste ip adrese pod drugim nickom
2013 01 10
ok, sad će ženska (ili frajer) otvorit novi profil i kako se kaže..pojeo vukk magare.. ..nego, možemo li mi ovdje napisat imena i prezimena ljudi koji su nas prevarili? ..tako da nakon otvaranja drugog profila ne mogu dalje varati jer u banci će malo teže otvoriti "novi profil" [:smije] [:smije]
2013 01 10
e da, jel se u banci moze provjeriti odakle je osoba? grad? ja sam pitala sluzbenika jucer, a on meni "da se to ne moze vidjeti"...ma da?
2013 01 10
MarijanaProdaje može se vidjet, ja sam radila u banci, ali ne smije ti davat takve informacije, nego, ja sam mislila na to da kad npr.osoba ovdje otvori novi profil, a prethodno je prevarila i ti si joj uplatila na neki račun pod imenom Iva Ivić, ako joj ovdje otkrijemo identitet ona neće dalje moći varati na tom novom profilu jer će ti opet morat reći ime i prezimeprije uplate koje onda provjeriš u banci da li se slaže sa računom, a naravno, ako ti da samo broj računa bez imena, nećeš joj ni uplaćivat. eto, tako nešto, ak me kužite, malo sam zbrčkano napisala jer sam uzbuđena i jako me uzrujavaju ovi razni prevaranti kojih je svakim danom sve više
2013 01 10
nece moci otvarati nove profile ako se banna po ip- u . ip adresa se mijenja ali ona s istog mjesta je uvijek slicna, zato nece moci.
2013 01 11
I mene je prevarila ta ista julijaosk, umjesto nike d dio trenirke poslala mi je neke stare izguzvane i tak zamazane al nije ni nike neg najobičnija krpa nemogu to ni opisatina šta je to sličilo to ko da je uzela imajte za smeće.
2013 01 11
da, nazalost i mene je prevarila ista(kasnije promjenila ime u justtmeee) i kada sam ju pronasla, opet izbrisla profil....imale smo zamjenu, ja njoj preporuceno poslala trenirku i jos uplatila 40kn, a ona meni ugg cizme nikad nije niti poslala, prvo je rekla da je poslala, pa nije, pa da joj se vratio paket jer ga kao nisam podigla [:frustriran] i na kraju ja sama zaradila negativnu inf. jer su joj kao novci stigli, a trenirka ne...a imam obje potvrde [:frustriran] sramotaaa [:ljut]
2013 01 11
1 2