Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Brisanje razgovora

Jučer kad sam se prijavila na "mojekrpice" željela sam provjeriti poruke, kad su mi se počeli brisati razgovori jedan po jedan......sad nažalost ne znam kako do cure s kojom sam dogovarala zamjenu...razmjenile smo adrese, a meni se sad sve izbrisalo...........ne kužim zašto...jel ima tko sa sličnim problemom???
2013 01 10
Imate sve poruke na e-mail-u :)
2013 01 10
meni ponekad poruke ne dođu na mail [:sokiran]
2013 01 10
Sve poruke koje ste ovdje zaprimili su vam i na mejlu :)
2013 01 10
Nije istina da su sve na mailu jer meni nijedna nije došla na mail, nikad.
2013 01 10
Ja preko mail-a kontroliram poruke na krpicama, tj. prvo provjerim njega, pa dođem ovdje. Sve su mi poruke tamo, sve! :)
2013 01 10
Mislim da bi admini trebali uvesti i opciju briši sve, ili da ima sastrane kućica koja se označi da se pobriše više razgovora odjednom. Ovo sa klikanjem na X, jedan po jedan stvarno zamara...Meni se već skupilo preko 10 stranica razgovora i pobrisala bi neke koji mi ne trebaju, ne znam zašto uopće to čuvati ako su transakcije obavljene..
2013 01 10
Čini mi se da je ova stranica dosta bugovita jer kao što rekoh, ja ne primam razgovore na mail [:tuzan] A trebalo bi tu dosta promjena uvesti, kao i to da se u tražilici može pretraživati s dijakritičkim znakovima itd. Inače baca grešku..
2013 01 10