Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Odite na profil Vjestica777 i procitajte sto pise ispod slike!!!

...mislim da je vrijeme da budemo i malo solidarne a ne samo da se prepiremo oko kupovine ili zamjena tu na krpicama... [:zaljubljen]
2013 01 20
nova sam pa neznam kako otvoriti nećiji profil, heeelllp
2013 01 20
upiši gore u tražite vjestica777 i pronace ti :)
2013 01 20
super stvar, ja sam već prije Božića isto tako curi u Rugvicu poslala veliki paket, zašto ne, malo dobre volje, odreći se poštarine od 20kn i nekog usrećiti, hvala vam cure na pomoći
2013 01 20
kaj nisu cule za crveni kriz...
2013 01 20
a sta pise?ja nista ne kuzim
2013 01 20
kako mozes pitat jesu li cule za crveni kriz!?vidim da ti netko od 19 godina mora objasnjavat stvari...crveni kriz kao organizacija nije bas da sve cuva za one kojima je potrebno,cesto uzmu i sebi,a i neke ljude je sram stajat ispred i molim da im se da.sramota djevojko!
2013 01 20
Slazem se sa Denicka, neki ovdje ocito neznaju sta znaci nemati, zato sve pohvale Vjestici777 [:smijesi]
2013 01 20
ja sam isto prije Božića poslala paket curi u Dugo selo koja je molila da joj netko nešto pošalje da razveseli mamu i sestru za Božić.. E, srce bi mi puklo da za Božić uživam, otvaram poklone, a nekome ko treba pomoć ne pomognem.. Jadan je onaj koji ima a ne želi pomoći.. A najbolje od svega je što si nakon toga sretniji jedno sto puta više [:smijesi]
2013 01 20
poruka za suzisuzi vi ste isto slali curi u Dugo selo tj mjesto Rugvica, ja sam isto i cura se javila da je oduševljena sa odazivom i da svima zahvaljuje isto sam poslala prije Božića, to usreći čovijeka a crveni križ prekrižite to su sve mafija, mafija eto što je, one što rade tamo poberu svu bolju robu sebi a ostave ono najgore, ja više nikada neću surađivati sa njima već eto ovako pomoći ljudima, lp
2013 01 20
da da, u Rugvicu, curi pod nadimkom Vanilla [:smijesi] ma baš sam sretna da smo joj pomogle, nisam znala jeli joj itko još poslao i sad sam baš sretna kad čujem da je [:zaljubljen] [:zaljubljen] eto, baš je lijepo nekoga usrečiti [:zaljubljen]
2013 01 20
ček malo,ja otiđem na profil Vjestica 77 i nema ništa jel to neka šala,jel blokirana,ne mogu otvoriti ni ocjene da vidim o čem se radi [:tuzan]
2013 01 20
Vješica777, zaboravila si jednu sedmicu.. Piše ti, Poklanjate??
2013 01 20
...ooo [:sokiran] ,lijepi odaziv...,da svaka posaljemo makar i sitnicu,pomoci cemo puno...,treba imati dobro srce u ovako ludom svijetu danas... [:smijesi]
2013 01 20
Curi pod nadimkom Vanilla sam i ja poslala paket. Tako malo treba za usrećiti nekoga,zar ne?!! Svakako podržavam akciju Vještice777!
2013 01 20
1 2