Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

***Prijedlog administratorici***

Zanima me moze li se uvest opcija da sve korisnice mogu tudje prodane artikle brisat. Dakle da admini ostanu admini, a da mi ostale imamo opciju brisanja tudjih artikala oznacenih PRODANO? Ili da oglas ukucan vrijedi 3mj maximum, nakon toga da automatski bude pobrisan- kao sto je na njuskalu mjesec dana.. Tako bi se rijesio problem ostavljenih oglasa koji su prodani.. Maloprije san pretrazivala i ono je strasno.. 55 stranica a na svakoj po 2 do 4 prodana primjerka...!!! I onda cure koje nisu prodale ne mogu doc do izrazaja pored tih svih prodanih.. Razmislite cure , ako pobrisete prodane- neprodani vam dolaze do izrazaja vise..
2014 04 13
Ovo prvo san vec vidila slicnu shemu di korisnici jednog sajta mogu drugima odobravat slike.. Pa moze li se kod nas uvest obrnuto-da mozemo brisat ih??? Ili da otvorimo temu di bi stavljali listu cura sa artiklima koji su oznaceni prodano-pa da im admin salje upozorenje u inbox da ce im profil bit pobrisan... Ili da postoji nagrada za cure koju su sve pobrisale da dobiju neku beneficiju.. nezzz
2014 04 13
Hehe a na kojem sajtu korisnici smiju odobravat slike? [:jezik]
2014 04 13
super ideja,ali ako se napise u naslovu PRODANO onda nema brisanja [:hihot] umjesto naziva artikla stavis rijec PRODANO i nitko ti nista ne moze...
2014 04 13
Na gay.hr .. Kad ljudi ucitaju slike onda korisnici mogu klikat kao potvrdu i kad se skupi dovoljan broj amo rec lajkova fotografija je odobrena... Tako bi se moglo i ovdi namistit samo da se po kratkom postupku odma brise..evo sad gledan sandale , neznan sta je gore, vrtit puste stranice ili sta te sta su mi najbolje ispod njih pise PRODANO [:place] [:place] [:place] [:vrti] tratinchica hahaha a to bi vec bile biseri, al naslo bi se i takvih [:hihot]
2014 04 13
meni isto smetaju prodani artikli, ali nisam ni za to da mi neko na taj način prčka po profilu,,, [:smijesi]
2014 04 13
Ma samo predlazen... Trazilica je totalno zatrpana pa eto-da se nes poduzme.. Bolje bi bilo da se opcija Prodano ukloni skroz, pa bi onda vlasnice i same micale artikle nakon 100upita za vec prodani artikal- valjda??
2014 04 13
tako bi se obrisali i prodani artikli koji stoje tri dana prodani dok artikl ne dođe do kupca a onda se brišu,tako i ja radim.
2014 04 13
i ja isto čim pošaljem odmah brišem jer bi onda imala 50tak stranica [:smije] ,da to ne radim
2014 04 13
Ma treba uvesti automatiku brisanja ako se pojedini artikl ozanči kao Prodan nakon tjedan dana da ga sustav automatski briše ( ali ova stranica nema tu mogućnost), ili taj Gumb izbrisati. Jer pravila nalažu da se artikl briše nakon prodaje i nema mi smisla ta kontradiktornost. Treba biti gumb Rezervirano (kad nešto pošalješ) i kad dođe na odredište artikl izbrišeš..
2014 04 13
Ja virujen da se nesto moze ucinit automtski bilo bi super kad bi adminice pokusale to ucinit.. Virujen da neke cure misle ak ostave prodane artikle koji su super fensi šmensi da ce cure kad vide odredjeni artikal uc preko te slike i pogledat ostale.. Ja osobno cu prije uc tamo di su cure fer pa su pobrisale nego di neko drzi od doba Franje Josipa artikal- koji je sad vec na vječnim lovistima vjerovatno.. Svima ce nam pretraga bit ugodnija...I brza!!
2014 04 13
ja brišem čim pošaljem [:smije]
2014 04 13
Zasto bi adminka slala poruke u inbox da se pobrisu prodani artikli inace cebit obrisan profil? Glupost. Ako postoji ta opcija "prodano" onda se ne krse nikakva pravila. Neka se brisu profili prevarantica.
2014 04 13
Da bi prodane oglase trebalo pobrsati to s slazem ali da se artikli brisu nakom odredenog roka ne. Ja u proljece radim proljetno ciscenje zimske robe i stavim na krpice ta roba ce se realno prodati na jesen ili na zimu zasto da mi se nakon tri mjeseca obrise oglas???
2014 04 13
ah [:vrti] [:vrti] ko bi nama ugodio [:jezik]
2014 04 13
1 2 3