Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Parfemi ovdje ili bipa?

S obzirom da sam zaboravila parfem uzeti u torbu, a jučer sam se vratila sa puta, odlučila sam uzeti ovdje nekakav. I eto baš slučajno naletih na npr. Dolce&Gabbana light blue 25ml, 350kn, a trenutno do 11.5. u Bipi traje akcija za isti 250kn. Nije li neophodno regulirati cijene ovjde pogotovo za takve proizvode? Ispadaš pomalo zlonamjeran ako se javiš dotičnoj i kažeš joj da je cijena istog pala...ali 100 kn razlike nije malo... Što vi mislite?
2014 05 03
ja imam kenzo jungle elephant ako koga zanima 300 kn [:zaljubljen]
2014 05 03
koki-taj parfem nisam vidjela ni u Muelleru ni igdje...baš me zanima kak miriši....mada svi kenzovi koje sam imala bili su dosta cvjetni...
2014 05 03
mislim da će brzo proći 11.5. i akcija i da treba kupiti tamo gdje je jeftnije i sigurnije da se radi o originalu, nego spuštati cijenu nekome iz razloga što je u nekom dućanu akcija...jednostavno odi u dućan i problem riješen [:hihot]
2014 05 03
prekrasan je miris- pogledaj na netu sastav [:zaljubljen]
2014 05 03
a Bipa ne prodaje originale?
2014 05 03
Joj takvih bezobraznih pretjerivanja s cijenama ima ovdje "na izvoz"....Ali kaj ces; njihove su stvarcice, pa nek lupe cijenu koju hoce! Nije ni cudo da vec duuuuugo nista nisam kupila ovdje. [:tuzan] A sto se parfema tice, stalno imaju neke akcije u Kozmu, pa jos imas 10-15 % popusta s Konzum karticom. [:smijesi] Ista stvar i u DM-u, da, Bipi, Muelleru.... [:smijesi] [:smijesi]
2014 05 03
Otvara se prozračnom mandarinom i svježim kardamonom. Bazne note su sladić, fejerični karanfilčić i mlječni mango. Na kraju je raskošan ylang-ylang, slatki korijen, pačuli i vanilija - koji zajedno prave intenzivni senzibilni trag.
2014 05 03
Kupi u BIPI, puno cura ovdje ne prati akcije pa ni ne zna da je negdje pala cijena. Jungle Elephant je predivan parfem, al izuzetno jak, ako si ljubiteljica Light blue ne vjerujem da će ti se svidjet.
2014 05 03
Da bas je jak ,to je bas za nekog tko voli intenzivne jake mirse [:zaljubljen]
2014 05 03
slonić nije parfem koji se kupuje na slijepo [:jezik] to je parfemčina na kvadrat u koju se ili zaljubiš ili ga ne podnosiš [:jezik]
2014 05 03
Eh ovdje sam "osuđena" na DM, Mueller (za koji još nisam vidjela ima li akciju kakvu na parfeme) i Bipa... Svakako ću pogledati... Nije samo riječ o parfemima, da se razumijemo, naišla sam na nekoliko haljina sa linkova stranice gdje su naručene. Napominjem haljina nošena prodaje se ovdje za cijenu 250 skuplju nego sa linka kojeg je korisnica stavila u opis.
2014 05 03
btw.ja parfeme već dugo kupujem na biraj.hr i jako sam zadovoljna
2014 05 03
Da baš sam pročitala recenzije za "slonića", i sama sam sklonija prvo se špricnuti i proći jedan dan s tim parfemom nego kupiti na slijepo...vidim da ga ili vole ili mrze...
2014 05 03
pa u trgovinije orginal(trebalo bi biti) a ovdje na krpama se nikad zna šta netko prodaje ne kužim se previše u parfeme, ali ne bi nikad kupovala ovdje parfem,šminku ili kozmetiku za koju je pitanje je li rok trajanja istekao ili nije.
2014 05 03
1 2 3