Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Komentari na oglase

Već sam prije razmišljala da bi bilo dobro imati mogućnost komentiranja na oglase. Mislim da bi tako dolazilo do više prodaja jer se ipak neki ustručavaju odmah poslati poruku da žele neku stvar. Naravno, vjerojatno bi bilo i negativnosti, ali mislim da bi ta mogućnost više pridonosila nego štetila. Samo ideja. Što kažete? :)
2014 05 19
super ideja
2014 05 19
Podržavam. O istome sam razmisljala... [:smijesi]
2014 05 19
[:smijesi]
2014 05 19
i ja se slažem :)
2014 05 19
[:smijesi] i ja sam dosta puta pomislila kako bi bilo dobro komentirat oglase
2014 05 19
to bi bilo odlično.. [:smijesi]
2014 05 19
Zasto bi se netko ustrucavao u inbox reci da zeli kupiti a u komentare pod oglas nebi?? Primjetila sam da ovdje ima i nekih "perverznijih" krpica na prodaju pa i transvestita koji kupuju/prodaju i cisto sumnjam da bi oni koji kupuju "specijalniju" robu bili odusevljeni kad bi svoje afinitete davali na izvolte (pogotovo kad znamo i da ima onih krpicarki koje bi tako nesto jedva docekale "oprati" u svom stilu na forumu). + one krpicarke koje bi sve napravile samo da uklone svoju konkurenciju pa bi tu najvjerovatnije bila poplava neutemeljenih komentara na nekoj osobnoj zajedljivoj osnovi. Tko misli ozbiljno kupiti, kupiti ce po vec postojecim uvjetima (inbox i uvid u ocjenu korisnika).
2014 05 19
ideja je dobra, ali mi se isto cini da bi moglo biti i bezveznih komentara i prepucavanja. kad bi svi bili fini, super bi funkcioniralo, ovako nisam sigurna..
2014 05 19
A ove cure koje otvore po xy profila kako bi ostavljale negativne info na tuđi profil bez ikakvog razloga, zamislite samo kako bi tek dobile inspiraciju da mogu komentirati i na slike? [:boji] [:vrti] [:sokiran] Da su ljudi normalni bila bi to super ideja, al ovako..... [:place] [:vrti]
2014 05 19
Ps. Ne kužim ovo da se netko ustrucava poslat poruku u inbox vezano za neki artikli??? [:sokiran] Uvijek se preko inboxa može sve pitati prije kupnje.
2014 05 19
u komentarima bi se moglo ispitati više stvari o artiklu. bolje tako, nego da se prodavačicama siluje box posebno svakim upitom, vjerojatno im više korisnica postavlja ista pitanja i onda svaki put moraju pisati iste biblije i puno puta im se cure onda više samo ne jave.. ovako bi se to obavljalo u komentarima, a u inbox bi se slale isključivo poruke za kupnju, kad je netko sto posto siguran da uzima.
2014 05 19
Slazem se Melian. [:jezik]
2014 05 19
Baš to SanjCi, da su ljudi normalni...
2014 05 19
DylanCat9, dijelim isto mišljenje. Nisam mislila na doslovan strah od kontaktiranja korisnica, ali iz iskustva znam da su neke korisnice osjetljive na čekanje ili odustajanje od kupnje, bilo o tome odmah odlučeno ili kasnije. Da ne govorim o tome da dođe do toga da mi je već i neugodno reći da odustajem. (ali na kraju ipak odustanem ako tako odlučim, naravno). Ne znam, uvijek sam imala problem s procjenjivanjem da su ljudi bolji nego što zapravo jesu. Vjerojatno nisam ni svjesna koliko bi ružnih komentara bilo napisano bez razloga, ali mislim da bi se saznalo tko mulja, a tko je iskren. Da ne duljim, ja bih voljela vidjeti u komentarima nešto više o artiklu i to od drugih korisnica, a ne samo od prodavača :)
2014 05 19
1 2