Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Šibenik (useljenje)

Molim pomoć od svih koji žive tamo i znaju kako se kreću cijene :) Da li je puno skuplje nego kod nas u slavoniji? Kako se kreću cijene stanova (2 osobe - 21 i 26 godina), ima li što posla?
2014 06 20
Pozdrav... Da.. Cijene su dosta vece nego u Slavoniji.. Stan sad ljeti za najam je malo teze naci jer vecina ljudi zeli zaraditi u sezoni..ali treba pokusat trazit..mozda se nesto i nadje za 250€ .. Sto se posla tice sezonu mozete raditi..ali bojim se da je sad vec kasno za trazenje posla jer je sezona pocela sa 01.05. Nadam se da sam bila od "nekakve" pomoci :-) Sretno i lp Sara
2014 06 20
Ma meni treba stan poslije sezone tek, kakve su tad cijene stanova? A posao bih neki za stalno, ali znam da je toga malo jako... Trebala bi upisati faks tamo, znam da se preko studentskog može raditi dosta poslova...
2014 06 20
Evo,živim ušibeniku već neko vrijeme,promijenila sam do sada 4 stana. Prvi,u centru, ali jako mali, kuhinja,soba,kupaona, u staroj zgradi-1000kn. Drugi,na periferiji,veliki dnevni,terasa,zimski vrt,dvorište, dvije spavaće,wc, kuhinja i blagovaona- 1500kn. Treći, u daljem kvartu od centra, jedna soba, hodnik,kuhinja,wc,dvor-1500kn. I sad ovaj u kojem živim je super, malen, ali ima sve,moderan, jedna soba,hodnik,kupaona,dnevni,kuhinja, u daljem kvartu-1100kn. To su sve cijene bez režija. Imaj na umu da su 90% stanova debelo precijenjeni, za kojekakve rupčage u koje pasa ne bi stavili,daju za veliku cijenu najma. Katastrofa i teško da ćeš nać pristojan stan i realnog gazdu. Javi se u inbox ako te još šta zanima. [:smijesi]
2014 06 20
hvalaaa na odgovoru, javim se definitivno [:zaljubljen]
2014 06 20