Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Negativna ili ne i što definira 'suradnju'

Evo ovako, prije dva tjedna sam se javila jednoj korisnici za kupnju njenog artikla. Ona mi se javila taj isti ili možda idući dan i rekla kako nije u Zagrebu. Mislim kako je bilo subota kada smo se čule, i dogovorile smo se naći na Trgu u ponedjeljak s time da je uzela moj broj mobitela da mi javi u točno koliko sati. Sve super i ok, no dođe ponedjeljak i od nje ni traga ni glasa. Poslala sam joj ovdje poruku i pitala je li se vidimo onda, no ona se nije ulogirala u krpice negdje 8 dana. Ja sam joj u međuvremenu poslala poruku u kojoj sam napisala da bez obzira na nejavljanje da sam zainteresirana i da želim kupiti. No, ono što mi je diglo živce jest da se dotična ulogirala u krpice više puta u zadnja dva dana i ne može se udostojiti niti natipkati dvije riječi u poruci [:ljut] Da se razumijemo, ovo je pogotovo za skeptike - za zamjenu pitala NISAM, bila sam ljubazna, cjenkala se NISAM, posebice jer se zaista radi o smiješnoj svoti od 20kn, ali svejedno, nisam ja ni tih 20kn našla na cesti! I što sad? Ignorirat i zaboravit, ostavit neutralnu ili je ovo za negativnu? Sada ne bih kupila od nje ma i sve pa da mi artikal naplati 2kn, a ne 20 [:vrti]
2014 07 09
čuvaj živce, trebat će ti za bitnije probleme [:smijesi]
2014 07 09
Imaš pravo neboderka [:smijesi] Svejedno mi je digla tlak [:hihot]
2014 07 09
Da, nekulturna je u svakom slučaju! Meni za to nejavljanje nekak, nije jasno! Pogotovo jer dođe tu!! Ima tvoj broj mobitela i ono, fini ignor! [:frustriran] Napiši joj , pošto se nije javljala a dogovorile ste se, ( makar niste potvrdile vrijeme točno) da si naišla na drugi artikl i kupila ga.... i bok, imaš pravo na to! ako ona ima pravo ignorirat tebe....
2014 07 09
Alamee, otkrila si mi Ameriku [:pospan] dijanapap, pa da, mogla mi je poslati sms, ako nema novca na računu mogla je nekako negdje na net i napisat mi inbox, ma mogla je milijun i jednu varijantu. Ali me umjesto toga odlučila ignorirati [:vrti] Pitam se što bi bilo da smo odmah dogovorile vrijeme i ja bi došla, i što onda, čekala je sat vremena i hvatala zjake da se ona na kraju ne bi udostojila niti javiti.
2014 07 09
ovo je još dobro...ja već 5 tjedana čekam jednu djevojku kojoj se izdešavalo svašta nešto negativno...valjda je neću griješiti dušu...i koju sam lijepo dva puta bitala dal odustaje i rekla je da ne...da želi artikl i da će se javiti prije 3 dana a ono ništa,a u međuvremenu sam ga dva puta mogla prodati bez problema i oba puta sam ju pitala jel odustaje...mislim onak wtf??? a ja lijepo držim do riječi...nerazumjem...tj.ne mogu shvatiti kako su ljudi komotni i bezobrezni...al dobro valjda zato imam štitnjaču u k.... jer držim riječ cijeli život [:ljut] [:place] [:smijesi]
2014 07 09
Joj anamajic14, ajde ti njoj lijepo napiši da ti je žao, ali da vraćaš artikal u prodaju i da ti se javi kada bude imala i novce i vrijeme da ih uplati, jer drugo zaista nema smisla [:smijesi]
2014 07 09
to je stvar njene kulture,ja sam već par puta ignorirala takvo ponašanje,i uvijek sam ljubazna,bilo gdje da da se oglašavm,bilo u privatnim porukama bilo na forumu...
2014 07 09
[:smije] e moja anamajic14, za mene je držanje riječi isto svetinja, ali obzirom na svakve frikuše ovdje, šta je previše - previše je, čekam određeno vrijeme, a onda ćao, bolje da držiš nešto drugo, nego riječ.... [:hihot] jer ovdje to nažalost ne funkcionira kod mnogih...
2014 07 09
U pravu si totalno! To bi bilo još gore da si ju čekala, a ona se ne pojavi! [:ljut] Neozbiljna je, skroz! Ako nema kn na računu, došla je tu i mogla je u inbox poslati! Ma, mogla je, kak i sama kažeš mogla je na sto načina izvest da ti se javi, ali ne... i to je grozno, znam. I, iznervirala te zato traži dalje, to sve govori o njoj [:znoji]
2014 07 09
Alamee, i to je super, i zaista bi bilo krasno da su svi takvi, ali to bi već bila utopija [:smijesi] Što onda definira suradnju? Jesam li ja trebala doći na dogovoreno mjesto u neko vrijeme i čekat je da bi to bila suradnja?
2014 07 09
ma sve je meni jasno odavno al nemogu vjerovati na šta smo spali...mislim da ne održimo riječ...da se ne shvaćamo ozbiljno...da gledamo samo kako ćemo bolje proći...kako nekoga zaje...mislim ovo mi je još bezobraznije nego da mi je nakon drugog puta rekla da odustaje znači nakom mjesec dana nego ovako da me pravi budalom...mislim ja sam slala robu curama na probu dva puta bez novaca i niti jedna me nije zeznula...
2014 07 09
Pa KreativnoSelo moje, zato i pitam, jel to za neutralnu ili negativnu? Ili je za jednostavno zaboraviti?
2014 07 09
btw neboderka držim držim oboje [:smije] [:smije] [:hihot] to me i drži na životu [:hihot] [:sramezljiv]
2014 07 09
Ja sam svoju čekala, tebi tvoja ništa i nije javila, a vidim da je ovdje sve više takvih i da cure pišu da se ništa ne ostavlja.. ali ja bih neutralnu.. čisto radi upozorenja drugima, da se ne zalijepe za neke stvari a od tog svega jedno veliko ništa
2014 07 09
1 2 3 4 5 ... 6