Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Negativna ili ne i što definira 'suradnju'

Hehehe tako nekako, i meni je ebay bliži srcu. Ma krpice mi dođu ko hobi, al je zato na njuškalu prava tortura [:smije] Evo javi mi se tip za kupovinu auta ovim riječima: "Bok, Ozbiljan sam kupac. Kako da se dogovorimo? Hvala za odgovor" Ja lijepo ponudim da odabere termin za pogledati auto, dam adresu i maltene broj gaća, a nakon toga muk. I tak je na njuškalu svaka druga konverzacija, bilo da prodaješ masku za mob il auto.
2014 07 15
I ne, ovo nije bila reklama za auto [:smije]
2014 07 15
Imala sam sličan slučaj. preko dva tjedna dopisivanja. Jel možete mi dati sliku da bolje vidim, dam joj sliku i na to mi odgovori: ista je kao moja crvena jakna. i nista. jesi zainteresirana za kupnju, nisi, hoćeš mjenjtat, nešto reci. i to su odgovori po 12, 17 sati. nesto sto se moze sve skupa s planje i slanjem rjesiti u tri dana. Spustim joj i cijenu, pitam hoće li tiskom jer joj pise tisak u opisu, kaze da kod nje tisak ne prolazi, ne priča kako želi platit pa joj ja ponudim da joj poštar donese na adresu a ona njemu novce, na sto mi kaze: ne preporučeno nego prioritetno. ja kazem da nek mi konkretno kako kako zeli platiti i preuzeti robu jer sam se malo pogubila. i to je bio 17 dan, vis enije odgovorila, a ulogirala se uredno. najsmjesnije od svega je sto toj osobi svi pisu najpozitivnije komentare. ;) Nisam nista htjela komentirati. A i neki pitaju jel slobodno, kazem da je i sto ih zanima, saljem kako god i vise ne odgovore. ponovno pitam jesu li zainteresirane i nista. ja ne kužim ljude. ne čitam misli. uletiš i pitas odmah sve sto te zanima, kako zelim primiti robu i platiti i ćao. a ne se dopisivati tri gladne godine.
2016 01 17
Nije mi jasno zasto je tako tesko dati pozitivnu povratnu? Imam nekih desetak osoba koje su napisale u poruci da su odusevljene mojim artiklima....ja njima dam povratnu, a one meni ne. Ne razumijem jer povratnim im ne mogu oduzeti eventualbe kupce, jer artikli su razliciti. Jadno....ali nema veze....
2016 01 19
pozdrav, kome su mogu obratiti za prijavu laznog profila? hvala..
2017 04 27
> Rea555: > Nije mi jasno zasto je tako tesko dati pozitivnu povratnu? Imam nekih desetak osoba koje su napisale u poruci da su odusevljene mojim artiklima....ja njima dam povratnu, a one meni ne. Ne razumijem jer povratnim im ne mogu oduzeti eventualbe kupce, jer artikli su razliciti. Jadno....ali nema veze.... obriši svoju.... to je stvar lijepog ophođenja, ako netko nema osjećaja, što bi ti imala.... to ja napravim.... nisi dao, ne možeš ni dobit...
2017 04 28
1 2 ... 4 5 6