Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Negativna ili ne i što definira 'suradnju'

Nemoj tako! Ja ju zapravo skroz razmem. Treba vremena da se složi Kolekcija. Meni još nije uspjelo. Ipak je i ona samo žena. [:kesi]
2014 07 09
[:hihot] Ako joj se ne da, ima onih kojima se da. I koji prije svega već imaju iskustva u administriranju foruma.
2014 07 09
Mislim da je ovdje prvenstveno problem nekultura... mnoge ovdje nisu vjerojatno nikada čule za bonton, ja nisam ovdje dugo, ali sam već svašta pročitala i doživjela, a počesto sam zbilja šokirana [:sokiran]. Žalosno je to...
2014 07 09
Tkogod je rekao 'sad ćeš vidit, sad će ti se javit nakon ostavljene povratne' je bio u pravu, javila se, rekla da je imala smrtni slučaj. Ne znam što reći na to osim da ako je istina da mi je žao, ali u 2 tjedna je mogla natipkati poruku. Ako sam ja nakon što mi je mama umrla mogla organizirati sprovod, a vjerojatno sam mlađa od nje, mogla je i ona javiti nešto. A ako nije istina onda bolje da mi se više ne javlja [:frustriran]
2014 07 09
Ja sam rekla, [:sramezljiv] eto, kak je odma mogla reagirati! [:pospan]
2014 07 09
A kako to da se našlo objašnjenje odmah nakon negativne.... zar nije i prije mogla tako reći???
2014 07 09
Eto ga na, bila si u pravu [:smijesi] Napisala mi je i da me moli da joj obrišem to što sam ostavila jer misli da to zaista nije u redu. A vidi vraga, ja baš mislim kako sam i više nego u redu, posebice s obzirom na to koliko sam strpljiva i tolerantna.
2014 07 09
Tipični izgovori, ili su u bolnici, ili smrtni slučaj ili se sele, ili je od sestre/prijateljice itd. A zašto bi obrisala? Nije bila u stanju javiti se, i sad čim si potegnula neutralnu evo je odma. Ma daaaj, to ti sve govori o njoj, žao mi je samo da idu do te granice laganja da to stvarno nije više smiješno. Ništa ne briši! Osim šta je rekla da je imala smrti slučaj , (a u međuvremenu dolazila na krpice , misli da se to ne vidi ili šta) , da li je još šta rekla?
2014 07 09
Prevrtim nekolicinu profila i vidim hrpu negativnih za ignoriranje nakon davanja podataka za uplatu. Jel to neka nova fora? Nije me dugo bilo u ovim krajevima. I usput imam pitanje jer nisam pazila na satu krpičarenja - da li je negativna opravdana ako izvisimo na primopredaji?
2014 07 09
Da se dogovorim s nekime za primopredaju, i taj netko se ne pojavi, i ne javlja, dala bih joj taj i idući dan za dobro objašnjenje. Ukoliko se ne javi uopće, ostavila bih bome negativnu. Sorry, ali došlo je do suradnje, dogovorile se i došle u zakazano vrijeme na zakazano mjesto.
2014 07 09
Hvala hvala [:smijesi]
2014 07 09
Nema problema [:smijesi]
2014 07 09
To su gluposti. Ocjena se daje ako je kupac platio i primio robu, prodavac prodao. Ili ako ste se mijenjali nakon zamjene. Ocjena se ne daje zato kaj je netko uzeo podatke pa odustao, zato kaj ste se dogovarali tjedana dana pa se taj netko vise nikad nije javio i slicne gluposti. To nisu ocjene. To su bedastoce. Nasla sam par takvih ''negativnih'' kod par zenskica od kojih sam zadnje kupovala, izignorirala sam ih i uopce mi nije jasno zasto nisu trazili da se te bedastoce maknu.
2014 07 09
Super ako su tebi bedastoće traćenje tvoga vremena i zavlačenje, većina ipak cijeni i svoje i tuđe vrijeme.
2014 07 09
damjana, ja sam recimo čovjek extra pun razumjevanja i nema toga što mi netko nebi mogao reći, objasniti a da ja to barem ne pokušam razumjeti i opravdati. Ali, ako se ti s nekime dopisuješ, dogovarate se, izađeš toj osobi u susret, ona uzme tvoje ime prezime, adresu, mob, broj računa itd, ti toj osobi nešto rezerviraš, spakiraš joj taj predmet (zajedno s poklonom, mada je to nebitno ali eto), i onda takva majmunica nastavi spajati se na krpice redovito, ali nema osnovnog odgoja ni kulture da odgovori na poruku i kaže je li odustala, dali možda nema para, bilo što... ali ne, spaja se govno i ignorira. Tu može u pitanju biti samo tri stvari: 1. nadala se da će joj paket biti poslan prije uplate, jer uplatu nije nikada ni namjeravala izvršiti 2. iz nekog razloga je samo htjela pokupiti podatke 3. riječ je o glupači bez osnovne kulture. Po meni svaki od tri razloga zaslužuje negativnu bez diskusije.
2014 07 09