@hanami, pa gle, meni je sasvim legitimno odustati.
Kupanja je izvrsena u trenutku uplate.
Prije toga je to samo dogovor.
Realno, sto covjek trebao ako se predomislio/nasao nesto u gradu/nasao nesto bolje na ibeju?
Ipak kupiti jer je dan prije ili dva dana prije napisao - ''Okej, uzimam.''?
Nema sanse.
Recimo u ovom mom slucaju, nove nenosene natikace u ducanu, oriđiđi, 80 kuna samo vise.
Sori, ja cu kupit nove za tak malu razliku.
Cisto sumnjam da ti se za jednu te istu stvari odjednom javi 10 ljudi.
Budimo realni, super je ako ti se javi i jedan.
Meni se nikad za nista sto sam prodavala nije javio 5 ljudi u isti dan koji bi kupili.
Kako poslujem? Pa kak sam ti napisala. [:smijesi]
Ne racunam nista dok covjek zapravo ne plati.
Kad plati, pakiram stvar ili nosim na Tisak. Netko plati isti cas, netko za par dana, netko nikad.
Ne smatram trosenjem mog vremena sto me ljudi traze bolje fotke, mjere, svasta nesto pitaju, pa odustanu.
Ne smatram trosenjem mog vremena ni kad me traze podatke pa napisu da ipak ne bi/ne jave se.
Ne shvacam to osobno, niti mi je to uvredljivo, niti bi za to ikad ikome isla davat ikakve ocjene.
Niti jesam.
Davala sam ocjene samo ako i kada je netko kupio nesto od mene i kada sam ja kupila nesto od nekog.
@aleksandra050, da slazem se da javiti da odustajes, ako si onlajn, nesto sto bi ljudi trebali raditi.
Nije neki problem napisati: ''Cuj, sori, ipak odustajem.''
Vjerujem da mnogi to rade ili zato sto im se ne da/zaborave ili zato sto im je kao glupo rec da ipak ne bi...
Ne znam.
@hanami, pa gle, meni je sasvim legitimno odustati.
Kupanja je izvrsena u trenutku uplate.
Prije toga je to samo dogovor.
Realno, sto covjek trebao ako se predomislio/nasao nesto u gradu/nasao nesto bolje na ibeju?
Ipak kupiti jer je dan prije ili dva dana prije napisao - ''Okej, uzimam.''?
Nema sanse.
Recimo u ovom mom slucaju, nove nenosene natikace u ducanu, oriđiđi, 80 kuna samo vise.
Sori, ja cu kupit nove za tak malu razliku.
Cisto sumnjam da ti se za jednu te istu stvari odjednom javi 10 ljudi.
Budimo realni, super je ako ti se javi i jedan.
Meni se nikad za nista sto sam prodavala nije javio 5 ljudi u isti dan koji bi kupili.
Kako poslujem? Pa kak sam ti napisala. [:smijesi]
Ne racunam nista dok covjek zapravo ne plati.
Kad plati, pakiram stvar ili nosim na Tisak. Netko plati isti cas, netko za par dana, netko nikad.
Ne smatram trosenjem mog vremena sto me ljudi traze bolje fotke, mjere, svasta nesto pitaju, pa odustanu.
Ne smatram trosenjem mog vremena ni kad me traze podatke pa napisu da ipak ne bi/ne jave se.
Ne shvacam to osobno, niti mi je to uvredljivo, niti bi za to ikad ikome isla davat ikakve ocjene.
Niti jesam.
Davala sam ocjene samo ako i kada je netko kupio nesto od mene i kada sam ja kupila nesto od nekog.
@aleksandra050, da slazem se da javiti da odustajes, ako si onlajn, nesto sto bi ljudi trebali raditi.
Nije neki problem napisati: ''Cuj, sori, ipak odustajem.''
Vjerujem da mnogi to rade ili zato sto im se ne da/zaborave ili zato sto im je kao glupo rec da ipak ne bi...
Ne znam.