Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

put u stockholm

curke zanima me jel bio ko u stockholmu? ako bi neko mogao preporučiti neki smještaj, hostel, airbnb a da je jeftino, čisto? znam da puno tražim kad kažem jeftino al svejedno me zanimaju vaša iskustva [:smije] [:sramezljiv] i da je u blizini centra a ne negdje u predgrađu [:smije]
2014 09 18
hostel MELAREN, potrazi na www.hostelworld.com , to je zapravo brod, blizu starog dijela grada, svugdje se može pješice doći, noćenje 21euro u najvecoj kabini - 10 kreveta. čisto, ugodno, doručak 6,5eura jedeš koliko možeš ( nadam se da je jos uvijek tamo ) :D
2014 09 18
hvala na odgovoru, pogledat ću taj hostel [:kesi] ja se još uvijek nadam da bih mogla jeftinije proći [:hihot]
2014 09 18
Ja sam bila prije 3god , istražuj još malo , možda ima i nešto povoljnije :)
2014 09 18
a kakve su cijene po restoranima, gdje se može nešto dobro a povoljno pojest? čula sam da je okej po inozemnim restoranima (kineski, tajlandski itd.) jel to istina? [:sramezljiv]
2014 09 18
pod 'dobro' mislim na nešto što nije baš brza hrana, mcdonalds i to.. ne bi baš na fast foodu htjela živjet tih tjedan dana [:smije]
2014 09 18
Ja sam bila 2x u Stockholmu kod rodbine,predivno je,zaljubljena sam u grad. Grad je skup,duplo nego kod nas,zato napuni si dzeparac [:hihot] Tajlandski restoran Koh phangam je odlican! Sretan put [:zaljubljen]
2014 09 29