Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

jeftinije slanje paketa samo 10 kn

sada se može preko tiska ..kioska...tamo se predaje...npr. predaje se na kiosku na trgu paket...a može se podići npr na dubravi na okretištu...za samo 10 kuna...predaja na ilo kojem kiosku...z abilo koji kiosk u hrvatskoj...mislim da je to odlična stvar...a samo 10 kuna
2013 02 17
Jadni ti ljudi na njihovim kioscima, kao da nemaju dovoljno artikala.. te možeš izrađivati slike, te uplatiti lotto.. [:ljut]
2013 02 17
da,stvarno jadni ,kad je ljeto -radi klima,kad je zima toplo im je ,stvarno jadni nema šta . pa placeni su za to , i to jako dobro , a vecinu vremena neraspolozeni !!
2013 02 17
Jako toplo- prozorčić otvoren stalno! [:smije] S obzirom koje sve obaveze imaju za svaki artikl, te prema Hrvatskoj lutriji, i ostalima- ni 5000kn nije dovoljno. A budimo realni, sigurno nemaju ni približno tome.. a ni svetka ni petka, što se reče.. I da, ja ih žalim.. Iako, danas, kakvo je vrijeme, trebamo biti sretni da igdje radimo, i za bilo kakve novce.. ali stvarno pretjeruju..
2013 02 17
jel se to može u kioscima u svim gradovima ili samo ZG? [:smijesi]
2013 02 17
i mene zanima
2013 02 17
a daju li i oni kakvu potvrdu i to?...za slucaj da se nesto zagubi
2013 02 17
Super samo kako adresirati?
2013 02 17
Ahaa pomocu kiosk lokatora, cool [:kesi]
2013 02 17
hm, nije li bolje naći se s osobom ako već živite u istome gradu nego dati 10 kn za slanje? [:sokiran]
2013 02 17
dobro, ako ste u istom gradu, ali ako nismo , a imamo veći paket bolje je poslati tiskom [:smijesi]
2013 02 17
ja sam shvatila da to funkcionira samo za isti grad [:smije]
2013 02 17
Može se slati po svim gradovima ...samo sa kioska na kiosk ...pa primatelj mora podići svoj paket na kiosku gdje je poslano ... Zaposlenice valjda imaju popis svih kioska u Hr ,pa se uz dogovor sa primateljem odredi na koji mu je najbliže doći ... Da ...natrpali su im svega ... Plaćanje režija ... Lutrija ... Prodaja karata za kazališta ...koncerte ... ... Paketi ... I sad novo ,isplaćuju novac kao bankomat ...dođeš sa karticom i podigneš gotovinu ... [:zaljubljen]
2013 02 17
Na kiosku gataju iz graška [:smije]
2013 02 17
Hahahah....možda im i to " ubace " pod opisom posla ... [:smije] Još samo nedostaje da im stave jedan roštilj ,pa nek' peku hamburgere i ćevape .... [:hihot] [:hihot]
2013 02 17
1 2