Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Profil ili stranica?!

Profil ili stranica?! Namjeravam napravit stranicu na fejsu sa nekim svojim nakitom, pa me zanima kako to sad ide s tim nekim "brisanjem" od strane fejsa jer san nazad neko vrime vidila neke izmjene ali kako me tada nije zanimalo nisam pratila bolje! Da napravim stranicu "na lajkanja" ili otvorim novi profil?
2014 11 22
mi smo otvorili profill za lajkanje, nekako mi je djelovalo jednostavnije iz razloga sto sa svog acc ulazim odmah i na taj drugi acc , samo kod imena promjenim na taj dr..
2014 11 22
Mene zanima gdje se bolje prodaje, na fejsu ili ovdje?
2014 11 22
da,tako sam nekako i ja mislila. Nego me zanimalo imaju li kakva pravila posto vidim da stranice koje imam na fejsu za prijatelje u zadnje vrime minjaju ime pa neznan o cemu se tocno radilo. A sigurno da je tako lakse,pozoves prijatelje,imas poruke,jedan mail! Hvala!
2014 11 22
Ja imam i stranicu i grupu. STRANICU sam otvorila čisto zbog sebe (i da se pohvalim frendovima [:hihot] ) jer mi je bilo zgodno stavljati sve na jedno mjesto,pisati bilješke, a da si ne zatrpavam profil s vrtlarenjem i okolokućnim radovima [:smije] GRUPA je isključivo kozmetika.. e sad,stranica ima nedostatak jer se zaista ne vidi dobar dio u news feedu onima koji su lajkali, čak niti ne dolaze obavijesti o komentiranjima poslije njih ako kom. nesto,a grupa ima opciju-vidi svaku objavu,obavijesti dolaze i preglednije je. staviš grupu -public- i svatko moze -join- [:kesi] Ak napraviš PROFIL...sve objave na javno i staviš opciju -follow- tak da te ne moraju niti dodavati a vide tvoje objave. Kome je zanimljivo,stisnut će follow,like ili join... nadam se da nisam previše zakomplicirala [:hihot] [:hihot]
2014 11 22
Ne silujem nigdje ,ni tu na fejsu...prodaja ide podjednako...mozda tu mrvicu bolje..ali stvar je u nijansama
2014 11 22