Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zasluženo da bude javno! :)

Imala sam slično iskustvo, s korisnicom bijelo ,povjerila sam joj se da me jedna prevarila za grudnjake . . Saslušala me i kupila mi o svom trošku i poslala nove grudnjake!! Hvala joj od srca!! Svaka čast i tebi kreativno selo!!!Ipak još ima poštenih i nadasve dobrih cura!!! [:poljubac]
2013 02 23
Veeeeeeelika [:poljubac] za KreativnoSelo, preeeeeeedivna osoba [:zaljubljen]
2013 02 23
Cureeeeeeee [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2013 02 23
I ja se moram nadovezati. KreativnoSelo je i mene upozorila na pojedine... od srca joj hvala...
2013 02 23
Ajme, još jedna pozitivna tema [:zaljubljen] Ja sam oduševljena što još uvijek ima ljudi koji znaju uputiti i koju riječ hvale za druge, a ne samo kritike... Svaka čast! [:zaljubljen] Nisam nikad pričala sa KreativnoSelo, pa eto, ne znam kakva je- ali pratim njen dućan i čekam samo trenutak kad ću nešto kupiti od nje, jer izrađuje prekrasne stvari [:zaljubljen]
2013 02 23
kao što sam navela u nazivu teme, zasuženo je da bude javno, jer kako sam i njoj napisala u porukama, tako ću i sada reći- Nikada mi se nije desilo da se netko ovako ponio prema meni, da mi udjeli i lijepu riječ i savjet i na kraju traži adresu da mi šalje ruževe, tako šta se ponekad rijetko dobiva i od najbližih, a kamo li od stranaca, potpunih stranaca! :) Tako da, najmanje što sam mogla je zahvalit se ovako! [:jezik]
2013 02 23
Jako lijepa gesta, i od jedne i od druge [:zaljubljen]
2013 02 23
Meni je "kreativno selo" tj, Andrea ovdje na krpicama stvarno fer i super. Do sad sam s njom poslovala 2puta i definitivno ću još nastaviti
2013 02 23
pa da, ima ih, i hvala im na tome u globalu! kao što ima i pokvarenih do srži. Bijelo je napravila isto jednu lijepu i plemenitu gestu, poklonivši mi nešto. Hvala joj.
2013 02 23
Vesnici, Antoniji, Nataliji i mojoj simpatičnoj pokretačici teme šaljem još hrpu pusaaaaa! [:poljubac] [:poljubac] Hvala vam, cureeeeee, do neba i nazad i nadam se da ćemo nastaviti druženje i dalje, a naravno i suradnju! [:zaljubljen]
2013 02 23
[:poljubac] [:poljubac]
2013 02 23
I ja sam imala priliku surađivati sa KreativnoSelo i oduševljena sam bila zamjenom,čak sam i poklončić dobila... [:smijesi]
2013 03 15
Svaka čast djevojkama. Jedino mi je bez veze ne točno na ovoj temi ali sto kada cure otvore temu gdje pohvale korisnice radi ljubaznosti i pripomenu kako su i dobile poklončić onda ostale cure komentiraju samo taj poklončić i pišu hvala bogu da i ovdje ima poštenih i dobrih cura a to ispadne kao da je dobar samo onaj koji nesto pokloni. Mozda sam ja krivo shvatila ali takav dojam dobijem kad čitam teme. Inače KreativnoSelo prekrasne stvari pravite. [:smijesi] [:smijesi]
2013 03 15
Hvala, Suzana! [:smijesi] Nenenena, hvala lijepa! [:zaljubljen] [:hihot] Da, to ispadne malo nespretno! :)
2013 03 15
1 2