Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

boja na slikama

Imam pitanje za vas :) Ovako, glupo mi je curu ovdje prozivati jer je ok ali.. Kupila sam haljinicu od nje. Na slici je haljinica bež boje i jos sam nekoliko puta upotrijebila rijeci "bež haljinica" dok smo se dogovarale.. Medutim.. Dode meni haljinica - sive boje. Cura me nije upozorila na boju uopce, a mislim da se svi slazete samnom da postoji velika razlika izmedu te dvije boje.. Ok ajd, pitam curu zasto mi nije rekla, dobijem neki besmislen odg, ok.. Slikam haljinicu, stavim na prodaju i tj meduvremenu mi cura kaze da ju mogu vratiti. Lijepo od nje :) ponudim joj svoju sliku na kojoj se tocno vidi boja i dobro.. Odem danas (negdje tjedan dana je proslo od toga), odem vidjet jel promjenila sliku ili bar upozorila na boju - nije. Vidim da pise u opisu da ju je cura (ja) vratila jer joj se nije svidjela boja. Javim joj se i kazem da bi trebala napravit nesto u vezi toga. Odgovori mi: "ok:)" i ne napravi nista.. Zbunjena sam, nemam pojma jel ovo ide pod neku prevaru, mislim, sta ako sljedeca cura dobije sivu haljinicu, nadajuci se bez.. Zvuci pomalo blesavo, ali zato vas i pitam - da ignoriram ili sta?
2013 02 23
ahahhahhaaa [:smije] pa ne kužim zašto ???? [:boji] da je mislila prevariti ili slično - ne bi ti rekla da vratiš haljinicu, i odradila to ok...šta ne??? [:boji] ali ne kužim - čemu laganje o boji??????? [:boji]
2013 02 23
pošalji link slike pa da vidimo
2013 02 23
ubiti našla sam.. ali trebalo bi vidjeti i tvoju sliku i usporediti
2013 02 23
Sanjci, nemam pojma, i ja se pitam.. Blesavo :/ Uh, ali ako stavim link, otkrit cu tko je, a ne znam jel cura samo zbunjena ili sta.. poslat cu ti u inbox svoju sliku, moze?
2013 02 23
Nasla sam i ja! Nikad ne bih rekla da je to siva boja???? [:boji]
2013 02 23
možda ne vidi boje [:hihot] [:sramezljiv]
2013 02 23
A opis ispod slike.. [:hihot] Prijavi administratorici, možda će nju poslušat kad joj se obrati.. Da, ne izgleda baš kao siva.. [:sokiran]
2013 02 23
boja je totalno različita.. mislim nije ružna ali nije to sto kupac očito želi... :/
2013 02 24
Nista, ja cu joj ostavit neutralan komentar, sta cu sada admina gnjavit da joj kaze.. Ako ne promjeni onda cu.. Jer zbilja ne kuzim curu, ok je, ima poz komentara, mozda je samo lijena, (ili ne raspoznaje boje tatjana [:hihot] )
2013 02 25
očito svatko pod bojom bež podrazumijeva nešto drugo. jer kad malo razmislite bež nije baš definirano.. može biti između sive i smeđe, onak krem i svakak. tak da po mojem cura nikaj nije kriva..
2013 02 25
Ne znam kako je uspjela dobiti fotićem tolikoooo različitu boju [:smijesi]
2013 02 25
@tinamartinez, haljinica je na slici bila svijetlo smede/bež, kako god zelis, uglavnom topla zemljana boja, koja je u potpunosti razlicita od sive, a cure koje su vidjele oglas i kojima sam potom poslala sliku u inbox ti to mogu potvrditi :) tako da ti, koja nisi vidjela, nemas na temelju cega zakljuciti nazalost.. @sanjci, a tko zna,, evo sad je promjenila sliku nakon sto sam joj ostavila neutralan komentar, pa je ispalo sad da ju napadam,, joj joj
2013 02 25
ja sam nazalost danas imala istu situaciju... cijela presretna jer su mi stigle zelene hlace koje sam narucila (da napomenem, u naslovu pise da su zelene!), otvorim paketic i skuzim da su sive! molim??! a i na fotografiji isto izgledaju zeleno... poslala sam curi poruku, nadam se da cemo rijesit nesporazum :/
2013 02 26
ajoj :/ drzim fige da sve bude ok!
2013 02 26