Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Nije nama ženama lako..

...a još je manje lako našim muškarcima, s nama zahtjevnim i osjetljivima. :-D Ukratko, ovo je moja situacija. Prvo da kažem, nisam materijalistica u pogledu življenja, niti sam konzervativna u pogledu muško-ženskih odnosa. Barem tako mislim, međutim u posljednje vrijeme me jako muči kakva me budućnost čeka..Bojim se da ne baš bistra. U dugogodišnjoj vezi sam sa predivnim i predragim stvorenjem, s prijateljem i osobom s kojom želim provesti svoj život (naravno, sve je ovo jedna osoba :-)). Na žalost, frustrira me što znam da si ne možemo priuštiti zajednički život. Naime, on ima 28 godina, nema posao, ambicija i živi s majkom. A još više od svega nabrojanog me frustrira što on na cijelu situaciju odmahuje rukom i govori mi da nemam gdje žuriti, da će se sve kad tad složiti, da "što sad i ako nema posla". Kako se postaviti prema tome? Govori mi da redovno šalje molbe za posao, međutim da ne dobiva odgovore. Brinem, kako zbog nas, tako i zbog njega samog...
2014 12 15
Nisi jedina. Mislim da se svatkobto zapita. I ja cesto razmisljam. Imam decka vec 4 godine,zavrsavamo fax i morimo se pitanjima sta dalje. Kako uciniti sljedeci korak kad nemamo nista,a s druge strane opet,koliko cekati dok nesto ne ostvarimo ,jer godine prolazee brzooo.
2014 12 15
znam takve tipove,nece se oni promjeniti,sad je dobro dok je veza,a kad dodu obaveze,kuca,poso,djeca,a on ladovina na sve poludit ces ti brzo,slusaj stare kad ti govore,od ljubavi se ne zivi,a kad vas sve to dostigne onda je kasno
2014 12 15
A ima neki rok? [:smije] [:smije]
2014 12 15
Danas je jako teško mladima... ipak nekako sam mišljenja (mada ne znam da li je točno jer situacija je loša) da tko hoće nađe ipak posao mislim kada je tako mlad. Pa ne mora biti u struci. Njemu je lijepo uz mamicu i bojim se da ti neće biti dobro sa njim. Ima već 28 i navike je istesao, očekivat će isto, da ga služiš, pereš i ne prigovaraš gdje je i kud je
2014 12 15
Netko ti može reći da je on lijeni mamin sin koji ne planira tako brzo se odseliti i osamostaliti jer mu je dobro sa mamicom. Netko ti može reći da se i on brine poput tebe al to ne pokazuje (muški imaju tendenciju da manje govore o onome što ih brine). Netko će ti reći da se previše brineš. Netko će ti reći da je jako teško naći pravu osobu. Netko će reći da se od ljubavi ne živi. Netko će reći da nije u novcu sve, on je bitan za ekzistenciju ali ako se udaješ radi nekog zbog njegovog stana, posla ili auta...? Pokušavam ti reći da ignoriraš sve naše komentare, ti najbolje znaš kakav je on, kakve su njegove navike, što on voli i ono najbitnije kako se ti uz njega osjećaš...
2014 12 15
Slažem se sa Delillah da ti odgovor već vjerojatno i znaš sama, no samo želim napomenuti da nije uopće materijalistično što se ti brineš da tvoj dečko ne radi i ne planira raditi. Ako sad sa skoro 30 nema nikakvih ambicija onda ih neće nikada ni imati. U ovoj državi je nažalost jako teško no to što netko ne može dobiti posao ne mora značiti da jednostavno odustane od potrage pa dok ide, ide. tko želi smislit će nešto...naravno ako si mlad to je puuuno lakše. A na tvoje pitanje kako se postaviti prema tome...ti moraš znati kakvog muškarca želiš na svojoj strani tj. koje stvari su ti važne da ima odnosno koje mane da nema, a koje mane ti nisu tako strašne. Ja samo mogu reći da sa muškarcem koji nema nekakve konkretne ciljeve ne bih mogla ništa ozbiljno započeti.
2014 12 15
Mislim da svatko može nači posao ako hoće i ako se potrudi,moj dečko radi na građevini i sam kaže da ne može birati i da mora to radit,ne želi sjedit kod kuće a novci trebaju,tek mu je 23 god,završio za automehaničara i eto šta mora raditi...a ja znam da se tamo naradi ko majmun ali ne odustaje..iz manjeg smo mjesta i nema puno izbirljivosti za posao...a za ovu tvoju situaciju neznam šta bih rekla,probaj ga trgnit kako god.. [:smijesi]
2014 12 15
Znate zene..mlada sam...ali kada se tice ovako necega onda imam neke staromodnije stavove...niste stari..netko ce reci ima vremena..jos ste mladi...sad ce to sve doc..ti samo njega pogurni....MA STA??? A kad on planira...sa 40? Ni jednoj zeni ne treba tako nesto...nazalost dobrano im predas srce nemisleci na nista Osim velicanstvene ljubavi..koje opet..ocito Nema...Gdje Su ona dobra vremena Gdje je musko bilo musko pa vec u tim godinama imao I kucu I obitelj...Sori od ljubavi se ne zivi... ako imas momka trebate zajedno graditi zivot...ali on bi trebao sagraditi temelj...postoje okolnosti koje su opravdane..ali ako tek tako zivi s mamom u tim godinama....a ti mislis Da moze bolje...sve I da se odluci za samostalni zivot...dobit ces sipak :) sretno ti....
2014 12 25