Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

MOLIM pomoć ...

dali je moguće kopirati negdje cijeli razgovor . Naime do sada zaista nisam imala nikakvih problema pri suradnji ali već dva ipol mjeseca čekam da mi cura vrati novac a ja njoj haljinu. Pradala mi ju je pod uski model a slike nije mogla poslati jer je tvrdila da je fotić nevalja.Haljinica apsolutno nije uski model već neka kao tunika šira baš je model takav i na kraju ona meni daje negatvnu ocjenu i kaže da sam ja sitne građe od 170cm i 55kg ....Zaista je ružno tako zarađivati i ne birati način . Da je bar rekla oprosti nemam novce ili bilo što ili zamjenit ću ti za neku drugu koja je takav model koji si tražila. Haljinu je prodala pod veličinu S a ustvari je XS pa onda možete misliti kako je uski model. Na kraju čekam dva mjeseca novac i ja ispadnem varalica.
2013 02 28
obrati se adminki.
2013 02 28
Posavjetujte se sa administratoricom stranice i ona ce dati procjenu i sve dodatno odrediti i posložiti. Sretno! [:smijesi]
2013 03 01
jesam ali ne odgovara ,možda je zatrpana porukama .najzalosnije što cura ima sve pozitivne komentare i onda se ovako desi,ustvari ja čekam od 12og mjeseca taj povrat da bi sada došla sa pričom da to nije praksa na krpicama,a izgleda da je praksa obmanjivanje [:frustriran]
2013 03 01
hvala cure ,napisala je ona da je S broj i uski model a to je neka kao haljina tunika a po veličini je više M .Ja sam to kao za N.godinu za doček kupovala i šta bi da nisam imala novaca otić u dućan i kupit ma nije to kraj svijeta ali jednostavno ni ja to ne volim da se svačim koriste [:tuzan]
2013 03 01
Ma nije meni radi 90kn već šta bi neko ko nema nego zadnje kune tu odvaja da ga netko tako prevari ili kako da to nazovem. Sama je rekla fotić mi ne valja pa nemam bolje slike ako nije po dogovoru vraćam novac da bi sad nakon 2 mjeseca rekla da to nije praksa. Ufff morala sam se tu izjadati jer di da napišem a ostavila mi negativnu ocjenu ni krivoj ni dužnoj [:tuzan]
2013 03 01
Imaš na tipkovnici tipku 'prt sc' i onda uslikaš cijeli razgovor i to je to, ne moraš ga kopirati, nego imaš sliku.
2013 03 01
Ček, jesi ti vidla haljinu prije kupnje, bilo kakvu sliku? ili si kupila "na slijepo" (obzirom da kažeš da slike nije mogla poslati) [:boji]
2013 03 01
...i koja je velicina te haljine bila - gore si napisala "da je prodavala pod S, a ustvari je XS.." a dolje si napisala da je "haljina vise na M"? jel haljina onda XS ili M? [:boji]
2013 03 01
evo probavam to slikat ali ne kužim baš ako možeš u inbox da mi napišeš kako molim te Stavila je sliku ali nije se vidjelo jer je mračno bilo i sa mobitelom je slikano sama to spominje u razgovoru zato bih volila staviti sve pa da vidite. Ali bez obzira na broj haljine to apsolutno i nije uski model ....ja ću je slikati i pokazati najbolje.
2013 03 01
ovako na haljini piše veličina XS a ona je rekla da je S . A model je za osobu koja nosi M a pitanje je dali bi i njoj bila uz tijelo model :)
2013 03 01
...evo ja razmisljam ovako - ako ne vidis dobro sta kupujes, nego je sve mutno i nedoreceno slikom - zasto kupiti bas tu stvar??? Od toliko stvari na ovoj stranici gdje se lijepo slike vide, zasto kupiti nesto sto se ne vidi dobro? A svaki dan po xy puta ovdje izađe tema o prijevarama [:hihot]
2013 03 01
Stisni print screen tipku na kompu i onda copy-paste tamo di hoces zaljepiti!
2013 03 01
a bila je n.godina i baš sam tila sa šljokicama i još se dvoumila dal tu ili još jednu drugu što ćete i vidjeti u razgovoru mene i dotične a sad ću slike stavit išla sam slikati TU USKU HALJINU :)
2013 03 01
Stisni 'prt sc', onda otvori 'paint' (iliti 'bojanje') i tamo zalijepi, spremi i to je to.
2013 03 01
1 2 3