Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Bok svima, kratki update

Trebala bi postaviti to pitanje na temi za prijavu slika s neta, ali dobro bi došla pomoć za prijavu slika koje se mažnjavaju s facebooka. Lako kad piše butik antonija prek pol slike, ali na masu njih ne piše ništa. Ivana i Harpo kako vi stojite s tim?
2015 01 06
pa ajd kad ste svi tako aktivni [:hihot] [:hihot] da li je i dalje na snazi pravilo da smijemo stavljati neutralne curama koje nam uzmu podatke a ne uplate?? i da se njihova osvetoljubljiva negativna onda obriše?? čisto da znam [:hihot] [:hihot]
2015 01 06
da i da.
2015 01 06
Pa naravno da još uvijek vrijedi pravilo :) Samo daj! A bitno je napomenuti da u svakom slučaju treba ostavljati iskrene povratne. Ukoliko vam netko odugovlači sa slanjem, pošalje nešto uprljano ili smrdljivo - napišite to iskreno u povratnoj ukoliko već ne uspijete riješiti s prodavačicom.
2015 01 06
ma imam skoro desetak takvih, al me frka da ih ne raspalim [:sramezljiv] pa da si ne nakucam negativne...ionako mi pola njih ne ostavi feedback pa će mi "ugled" uništiti [:hihot]
2015 01 06
ooo Ivančiceee, nastavimo mi nakon što hanami riješiš [:hihot] Dobro došla natrag, zabrinuli smo se da si pobjegla [:hihot]
2015 01 06
koki i klonove sam blokirala
2015 01 06
Bok aaliyah, tvoje sam isto kliknula, ali me broj artikala nije impresionirao kao kod hanami :D
2015 01 06
OK, pomolimo se onda da nekim čudom 6 oštećenih korisnica ipak dobiju povrat novca i robe
2015 01 06
Kako se rješava to sa povratom novca i robe? Znam da se policija ne upliće do nekog određenog iznosa štete, a kako se onda ti ljudi pronađu ako daju lažne podatke?
2015 01 07
Ivancica, ima ih 6 oštećenih od koki181 koja je u medjuvremenu blokirana i zbirni iznos novčane štete je cca 2.000 kn ako sam dobro shvatila - za taj iznos ide prijava policiji. Imaju sve njene osobne podatke, ime, adresu, broj moba. Nekada cure budu ustrajne, udruže se i dobiju povrat, nekada odustanu - neposrednu štetu plaćamo svi mi ovdje.
2015 01 07
Najgore je kad ne znaš kome možeš vjerovati, pogotovo s novcima :( Nadam se da će cure to prijaviti i dobiti pomoć od policije.
2015 01 07
vidim da se na profilu od erike rade promjene. ako će to biti jedan od noviteta, da nam se promijeni profil, svaka čast! koliko vidim, mislim da ćemo imati kao neke foldere u koje stavimo artikle koje želimo. npr.otvorimo folder dječja odjeća i tu stavimo samo odjeću za djecu. možda se i varam, ali ovo mi se čini kao jedno od odgovora zašto je erikin profil za sada drugačiji [:smijesi]
2015 01 07
Ja predlazem pravljenje profila s oib-om tako da prevarantice i sl ne mogu raditi vise od 1 profila....jer na ne znam 500 krpicarki ima 2500profila..... i nije istina da na njuskalu npr (tamo je takva primjena) mozes otvorit sto puta na bilo kakav br u rubrici oib, ja pokusala ne mogu :-)
2015 01 07
Hvala sama ću obrisati.
2015 01 07