Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Bok svima, kratki update

meni je obrisan artikl koji sam slikala na krevetu HELLO tko je tu lud [:vrti]
2015 01 07
Ima jako puno slika skidanih sa blogova, gdje ni ja sama neznam je li prava ili nije. Ne zamjeri ali bolje stavi neki watermark ili nešto na slici a da je tvoje...
2015 01 07
Bilo bi dobro kad bi se moglo posebno pregledati pozitivne, neutralne i negativne povratne. Ovako se moraju listati stranice dok se ne dođe do te gdje se nalazi negativna. I to nije problem kad cura ima ukupno 30 povratnih, ali kad ima 300 malo je..
2015 01 07
Martic90 totalno se slazem! Admine stvarno dobra ideja da brojevi budu linkovi do negativnih/neutralnih..njih ima najmanje.
2015 01 07
[:hihot] [:hihot] pliiiiz admine nemoj me blokirat [:hihot] [:hihot] ali hoće se uskoro vip usluga moći platiti i nekako drugačije a ne samo mobitelom?? bilježim se sa štovanjem [:zaljubljen]
2015 01 07
Kaj će biti s oglasima koji nisu u skladu s pravilima Krpica, a korisnica je platila dodatno za istaknuti oglas? Baš sam naletila na jedan istaknuti oglas kojem je cijena 1kn sa slikom više proizvoda, a onda u opisu pišu stvarne cijene proizvoda....
2015 01 08
sretna Nova,da krpice budu sve bolje i bolje i da krene zarada cure [:hihot]
2015 01 08
Ni ja ne mogu napraviti update, sve sam dobro označila, slike smanjila, sve ispunila i tako već dva tjedna. Može mi itko pomoći? Hvala!
2022 06 11
1 2 ... 4 5 6