Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

cure molim vas ideje za tetovazu

pozz svima,nije za mene nego ovako oopcenito nasla sam ovu sliku i tetovaza na tome mjestu mi je preprekrasna..ali koje su recenice po vama lijepe za staviti tu,ajde ajde mastee ! :) [slika:c23acdcb-1300-48fd-a057-8a39edf83c2b]
2015 01 14
tnx [:poljubac]
2015 01 14
stvarno, još uvijek nisi skužila da imaš dvije iste teme otvorene
2015 01 14
tetoviraš se a ne znaš što bi? [:smije] [:smije]
2015 01 14
to zvuči obečavajuće...i maloljetno [:hihot]
2015 01 14
uh joj ...ako planiras tetovirat nesto sto ti drugi savjetuje ili sto vidis na drugome... hm nadji nesto sto tebi ima znacenje... ili u krajnjem slucaju osmisli nesto sto je tebi lijepo, ali da je tvoje, ne mora svaka imat neko znacenje. u suprotnome, nemam drugi savjet doli sretno ...
2015 01 14
besmisleno i meni odvratno na ženi... [:vrti]
2015 01 14
haha...svatko ima pravo na svoje misljenje ali nije lijepo reci nekome da je odvratan ok nije Vama lijepo, Vama se ne svidja i ne bi radili na sebi... i meni ima puno stvari koje mi se ne svidjaju na drugim osobama pa necu reci da su odvratne nisu moj stil i nek oni uzivaju u svojem... i sve 5
2015 01 14
A na muskom nije odvratno? Kakva su to dvostruka mjerila iz 15.stoljeca?
2015 01 14
Iskreno, ako ne znas sto bi stavila kao tetovazu, nemoj se uopce tetovirati. To sto je sada neke fraza tako po sredini leda ''dope'' i sto ti se svida, ne znaci da ce ti nece biti uzas za par godina!
2015 01 14
Napisi 'neznam koji citat da tetoviram' To ti bude bolilo ludilo... [:hihot]
2015 01 15
nisam rekla da je netko odvratan...to što je MENI odvratno na ženi, nije znak mjerila, nego MOGA poimanja lijepog, ali naravno koga briga što ja mislim o tome, a hvala bogu tako i treba biti...
2015 01 15
hvala vam na lijepim komentarima ,cast izuzecima... nisam postavila ovo zato sto cu sebe tetovirati,nisam glupa pa da ovdje trazim ideje i savjete od drugih za svoju tetovazu... a nisam ni MALOLJETNA i imam vec jednu tetovazu... PITALA SAM VAS STO JE PO VAMA FORA ZA STAVITI (FRAZU ,CITAT ANYTHING.. ) OVAKO BEZVEZE DA VIDIM KAKVE IDEJE IMATE,PONAVLJAM NE ZA SEBE NEGO OPCENITO ! [:vrti]
2015 01 16