Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Vaše mišljenje o ovom poslovanju

Zanima me vaše mišljenje o ovom poslovanju. 8.1. 2015 Valentina Puntarić Bok. Još mi nista nije sjelo? Teta Nikolina Ja sam napisala da cu vam se javit kad uplatim jer vec sam bila u autobusu..poslali ste mi jucer u jutro br racuna..dosla sam u zagreb jucer u 5..a danas u 11.30 putujem jos uvijek autobusom do metkovica..s menom nitko nikad nije imao prob i cekao me.stoga ne vidim razloga vasoj poruci kad sam napisala javit cu vam onda kad uplatim.. Teta Nikolina Ali s obzirom da je vama hitno ocito prosljedite torbu dalje..hvala.. Valentina Puntarić Ne..nego ste rekli da ćete uplatiti 7.. Pa pitam..nije hitno nista..čemu nervoza odmah :)
2015 01 16
Valentina Puntarić [slika:c023e01f-46ae-416c-a9ca-91340adb6889] Teta Nikolina Jesam..ali gledala sam 6 og navecer dali ste pustili br racuna niste..i htjela sam vas pitat da di ste..j nesto me smelo i zab..kad sam procitala vasu por sa brojem racuna vec sam bila u busu I to mi je poremetilo plan da uplatim 7 og u jutro Eto citave price.. Nakon toga sam nap a vec sam u busu javim kad uplatim.. Pa kao svaka razumna osoba koja je poslala preko 400 paketa i duplo vise ih primila..znam kako ide proces..napisem uplaceno sa slikom potvrde iz banke Valentina Puntarić Moze samo jedno pitanje? Zašto VI sada mene napada te?! Teta Nikolina Ne vas napadam..objašnjavam vam da nije bilo mogucnosti za uplatu.i da me ne cekate tje dana u kojim sam vas uvjeravala da vam zelim uplatit ili nesto deseto. .ja svoje uredno rjesavam.i nap sam lijepo por kad uplatim vam se javim.na sta sam.dobila por ja uplate na vidim..pa oprostite ali ja vam nisam ni napisala da sam uplatila..a ni vi niste poslali broj racuna kad ste rekli poslat..a ja sam navela da idem na put.i situaciju te dane..ne morate mj kopirat moje por jer pamcenje me sluzi..ponavljam..broj racuna mi je poremetio uplatu..dr su svi dobili osim vas u jutro..poslje jednostavno sam i zab da vas pitam..i to je sve..a ako ista na ovom svijetu ne volim to je teror u roku jedan dan od dog uplate..i sami znate da smo se culi dan prije sv.3 kralja..i da do jucer nije bilo moguce je izrealizirati.meni je zao sta ja nisam bila u mogućnosti uplatit danas kad vama odgovara.i ne ne napadam vas nego vam zelim objasnit da moja rijec vrijedi..i da nema smisla da nekom pisete por da di je uplata a taj netko vam se rekao javit..meni je to bilo ono kad sam procitala..
2015 01 16
Valentina Puntarić (y) Prošlo je tjedan dana od dogovora uplate nema Valentina Puntarić Smijem li pitati, pošto je prošlo tjedan dana od dogovora hoćete li kupiti torbu ili ćete me opet oprati? Teta Nikolina Oprostite ali ja sam mislila da je nas dog zakljucen i da ja ne kupujem i da smo na tome ostale... Valentina Puntarić Neznam po čemu ali ok :) I to je to.. Mislim da sam nit kriva nit dužna napadnuta bez razloga odnosno jer nisam poslala broj računa 6.1. Ali ovako ponašanje mi je katastrofa.
2015 01 16
Teta Nikolina Ali s obzirom da je vama hitno ocito prosljedite torbu dalje..hvala.. Pa evo,tu se izjasnila. Meni bi to bilo dovoljno da torbu ponovo stavim u opticaj i prodam prvom slijedećem zainteresiranom.
2015 01 16
ja bi zaljepila bar neutralnu
2015 01 16
NIKOLA: još ne spavaš [:smije] [:sramezljiv] Mene nerviraju odugovlačenja,ali iskreno koliko se tu laže i mulja nitko nitkome ne vjeruje i onda kad ti se zaista nešto dogodi ne možeš čovjeku objasniti da zaista nisi kriv. Ako je rekla uplatiti 7-og ,zašto joj nisi odmah dala podatke? mislim čini mi se kao da se izmotava,ali trebala si i ti dati podatke odmah pa ne bi bilo ovo da su joj se poremetili planovi njezini itd.. Svejedno ne opravdavam korisnicu jer mrzim to javiti ću se kad uplatim,mislim ono i kaj sad to znači pa reci planiram uplatiti tada i tada pa ću se javiti tada i tada i rješeno. Ak niš drugo neutralna za podatke i bok. [:sramezljiv] EDIT: ne volim forsiranja,rezervacija je jedno i uvijek ima mjesta za dogovor jer kažem svakome se nešto može dogoditi,ali ako se kaže uplaćujem u srijedu onda je za to mene srijeda,a ako se nešto i dogodi onda se javi sorry to to i to,a ne pravi se biljka [:sramezljiv]
2015 01 16
ja sam na kraju zahvalna svojim prodavačicama koje me fest čekaju uplatu i spremne su na dogovore.. kakvo forsiranje uplata [:smije]
2015 01 16
ja ne volim bahatost...pa samo ju je pitala jel uplaceno a ona knjigu pise ..bespotrebno
2015 01 16
Izgleda mi kao da je namjerno napravila svađu samo kako bi mogla odustati... [:smije]
2015 01 16
Sve je moguće. Ali,nakon početne plahte teksta od potencijalne kupilice, predmet je trebao ići u prodaju. Sačekaš dan-dva, čisto dok se strasti slegnu. Uplate nema?Neće je ni biti.
2015 01 16
bez obzira na njena objašnjenja (mogla je i skratiti), napisala je da torbu proslijediš dalje. Ne kužim što ti nije jasno? I dajte cure drage, koje prodajete robu, malo više tolerancije ne bi škodilo. Da si meni napisala, "čemu nervoza", sigurno ne bih poslovala s tobom. Ne radi se to tako. Oprosti, ali tebi je valjda u cilju prodati.
2015 01 16
Trebala si joj odmah poslati podatke. Mozda si je stvarno organizirala vrijeme za uplatu ako putuje. Isto tako ako je napisala da prosljedis dalje to bi za mene bilo i vise nego jasno da je odustala.
2015 01 16
Samo još sitnica, ovo je bio pokušaj dogovora, nikako "poslovanje". Nema potrebe stavljati na forum cijeli dogovor radi sitne svađice.
2015 01 16
Po meni je ovo nesporazum, nije mi žena ispala ultra bezobrazna. Osobno ne bih ništa ostavljala. [:smijesi]
2015 01 16
Ništa ne bih ostavljala,nema mjesta za ljutnju...djelim mišljenje Cory,nema nikakvog pritiska.onaj tko nešto želi to i učini ako je ponudila opciju da ostaviš robu natrag u prodaju vjerovatno joj je bilo svejedno. Kad bi se počele djelit negativne i neutralne za svaku sitnicu uf,ufff
2015 01 16
1 2