Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Savjet za popravak

Ako mi netko može preporučiti vrstu ljepila s kojim mogu zalijepiti perlice i cirkone koji su mi ispali s odjeće (bundice). Bili su zašiveni, ali rađe bih ih zalijepila ako postoji odgovarajuće ljepilo. Pogledala sam par vrsta u trgovini, ali na svakom je navedeno da nije za kožu i odjeću. Hvala unaprijed [:smijesi]
2015 01 18
Ljepilo za nokte koje rabe noktarice ! Nema boljeg
2015 01 18
Odlično, imam po drogerijama za kupiti?
2015 01 18
također bih preporučila ljepilo, neko malo "bolje" za nokte :) odlično drži
2015 01 18
ja osobno ne kupujem u drogerijama, ima i ovdje na krpicama :) i na profilima gdje se prodaju stvari i oprema za nokte evo ja sam Vam stavila link jednog jeftinog obicnog, također oke drzi :) a cijena je zaista sitna, samo treba paziti na prste kad se ljepi s njim i da ne kapne negdje okolo jer unisti materijal odjeće [:smijesi] nadam se da sam pomogla
2015 01 18
Ja sam hrpu stvari zaljepila sa najjeftinijim super ljepilom, čak i patike, nikad se nije poderalo, bome ni odljepilo. [:hihot]
2015 01 18
Draga Suza, puno ste pomogli, ali ne vidim link pa ako bi mogli ponoviti..obzirom da je dlaka u pitanju treba biti oprezan u izboru ljepila [:smijesi]
2015 01 18
Dali netko zna cime zaljepiti wc dasku, platila sam je 500 kn. , i eto poklopac je pukao, naime vise puta je pala mom sinu iz ruke ( 4 god ) i evo pukla?
2015 01 18