Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

svaka cast!

bez obzira na neke frustrirane i zle ljude ovdje, ima jos i onih postenih i punih podrske. moram priznat da sam se iznenadila kad sam procitala poruku od Jana320 nakon "javnog blacenja" mene od strane jedne cure (nije vrijdna ni da joj se nick spomene). svaka cast curi zaista je kako se kaze covjek! dala mi je stvarno veliku podrsku i pomogla mi. jana hvala od srca! [:poljubac]
2013 03 03
Ovdje svasta ima [:place] Treba jednostavno "oguglati" na neke stvari! Ja se uvijek držim one stare narodne poslovice "nije bitno STO ti netko kaze, nego je bitno TKO ti to kaze", tako da... [:zaljubljen] Glavu gore i zanemari sve one koji ti nisu bitni u zivotu [:poljubac]
2013 03 03
upravo to! kad sam cula neke stvari nakon "napada" postalo mi je nebitno, jer da je cura fer i korekta ja bi rekla da mi je netko bolji od mene rekao pametnu stvar pa ajd al kad se dode izrugivat netko gori e pa onda nemam rijeci [:hihot]
2013 03 03
iako neznam o cemu se radi ali ovo je lijepo za procitati [:smijesi]
2013 03 03
dobrodošla na krpice [:kesi]
2013 03 03
hahahhaahhahahaha zadarmamica [:smije] [:smije] [:smije]
2013 03 03
Jos ćes nažalost svašta doživjeti ovdje [:hihot] Ali ne brini,ima stvarno divnih cura na krpicama [:sramezljiv]
2013 03 03
@branka39 [:poljubac]
2013 03 03
Baš lijepo! [:zaljubljen]
2013 03 03
zadarmamica [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 03 03
da,da vidjela sam dosta toga o prevarama i tako ali Bogu hvala ima i postenih [:kesi]
2013 03 03
Kad si mlađi i jos nisi puno toga iskusio pa te skoro svaka "kritika" pogodi onda je to malo tesko [:boji] Ja evo imam 30 god, puno tog sam prosla (od privatno, virtualno, poslovno ne moram ni spominjati - tamo najvise ocvrsnes jer bi se slomio nakon par kritika), i sad mi je ono "ravno sve do neba", uopce se nedam isprovicirati ljudima koji mi nisu bitni [:zaljubljen] ali to sve dođe sa vremenom, čovjek ocvrsne sa vremenom.. Tako da... [:zaljubljen]
2013 03 03
@SanjCi ti si prominila sliku profila???do sad sam mislila da si mlađa. [:hihot] nekako sam si taj film zamislila.
2013 03 03
ma mene cak nije izbacilo iz takta to sto je ona meni dala kritiku, dapace volim kad me se obavijesti kad nesto krivo radim ali daj brate ljepo to reci i nemoj mi na racun svojih histericnih napada [:hihot] tjerat kupce. no dobro, nadam se da ce sve to doci na svoje [:zaljubljen]
2013 03 03
nista se ne sekiraj PonekadNina nece nista otjerati kupce od tebe,ja sam odmah isla vidjeti sta imate ti i Jana za prodati [:kesi]
2013 03 03
1 2