Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Iskustva s ekstenzijama

Bok svima :) Zanima me da li je neka od vas ikada stavljala ekstenzije i kakva su vasa iskustva? Htjela bi si narucit preko interneta one ekstenzije sa cesljicima ali nisam sigurna koliko je to cvrsto da nebi bilo hodam gradom i opadne sve haha... a nebi htjela ugradit prave jer ono ljepilo s kojim se spaja ekstenzija i prava kosa uzasno unistvava. Da cujem vase savjete, unaprijed hvala :))
2015 01 24
Moja sestra koristi na cesljice - ima i ravne i valovite; najnormalnije izdrže i u klubu u onoj guzvi, dok pleše itd [:zaljubljen]
2015 01 24
To ti stvarno jako drži, samo ako dobro prikvačiš tj da ti cijeli češljić bude ukvačen u kosu, svi zubčići. Mislim daa bi te netko morao baš jaaaako počupati da ti to ispadne.Dvije prijateljice mi to koriste i jako su zadovoljne. JEdna je čak bila stavila prave na neko vrijeme ali su joj bile katastrofa za uzdržavanje i onda se vratila tim na češljiće [:smijesi]
2015 01 24
one plasticne s ebaya nemoj narucivati nikako, iz aviona se kuzi da je sintetika i to prelosa, , kolko god mozda neke cure tvrdile "ko prave" ako si zainteresirana za pravu kosu, mozes mi se javiti u inbox pa te spojim s frendicom, ona prodaje american dream ekstenzije na cesljice, zapakirane, nenosene, vrhunska kvaliteta, mogu se farbati, frkati, sve [:smijesi]
2015 01 24
e super.. a znaci ja bi ih trebala svaki put skidat pa opet stavljat jel? ne mogu npr. spavat s njima, nosit rep, prat kosu ili sl.?
2015 01 24
Ja koristim rep na kopču i ta je varijanta super, super...
2015 01 24
koliko ja znam - one ti se peru na drugačiji nacin - znaci skineš ih, dakako. I ne peru se sa šamponom za kosu, koliko sam primjetila kod sestre. nema smisla da spavaš s njima, mislim da bi ujutro bio kaos na glavi. Ne znam, nitko od mojih ne spava sa njima :) Ja sam imala prave ekstenzije (one zalijepljene) prije par godina pa se sjećam da je kaos bio za spavat, obicno sam imala ili pletenicu ili punđu.
2015 01 24
aha, znaci makar su i od prave kose nije dobro spavat s njima da se ne rascupa sve i pocupa hah
2015 01 24
Kod ekstenzija na cesljice - moraš nastimat kad stavljaš rep. Znaci - ne mozes ih stavit dolje, a rep dici skroz gore, jer kako nategnes kosu skroz gore, tako ce se cesljici okrenut naopačke (odnosno otkvaciti), tako da i ekstenzije onda moraš staviti visoko gore. Tako sam primjetila da sestra radi.
2015 01 24
S keratinskim ekstenzijama se može spavat, njih ni ne možeš skinit hahahaha .. samo je dobro da ih staviš u rep tako da se tijekom noći ne zapetljaju a šta se tiče češljića, oni su super jer ih skineš i staviš po potrebi. Naravno, ne preporučuje se spavat s njima a i nije ugodno spavat s češljevima [:hihot] Svakako bile od prave ili umjetne kose naravno da nećeš spavat s njima.
2015 01 24
a da, al keratin uzasno unistava kosu pa nebi htjela riskirat hah
2015 01 24
Ja sam imala te "lijepljene" ekstenzije prije koji godinu. Meni je frizerka to super napravila, nitko nije ni skuzio da ih imam. Nosila sam ih cca 10 mjeseci. Kad sam ih skinula - moja kosa je vec narasla, a da jw bila oštećena - nije. Iskreno, nije. Frizerka ih je lijepo skinula. Bilo je potrajalo dok smo sve raščešljali ali sve ok. Jedina razlika mi je bila sto sam imala osjećaj da imam 2-3 dlake na glavi hahaha. Al to je bio moj osjećaj. Jer nakon hrpe tih ekstenzija koje pak daju mali težinu na glavi (volumen itd), bila sam si čudna poslije... Al navikne se čovjek na sve :) Dok znam cure koje su nakon takvih ekstenzija imale tako uništenu kosu. Ne znam o cemu to ovisi. Moja je bila skroz okej. :)
2015 01 24
imam jedno pitanje, koliko grama ekstenzija je dovoljno da izgleda lijepo a ne onako ko da imam tri dlake?ja cu si naruciti ekstenzije a bojim se da bi mi ruzno izgledalo..jer mi trebaju za maturalnu zabavu a nakovrcala bi ih
2015 01 24
Natalija - 100 komada je za onako, dobar dodatni volumen. Sve više od tog je naravno i veći volumen, al to ovisi o tvojoj kosi i glavi jer ne možeš npr 250 ekstenzija stavit na jako tanku kosu jer će se vidit i naravno takva kosa ne može ni podnosit veliku težinu.
2015 01 24
Hvala :))
2015 01 24
1 2