Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Swivel sweeper? Mini usisavač - da li valja ili ne?

Pozdrav, valjda ova tema već ne postoji.. ne znam [:hihot] Uglavnom da li tko ima taj mali ''usisavač'' Swivel sweeper i kakva su vaša iskustva? Jel to valja ili ne? [:vrti] [slika:8da08493-ea4e-405c-b209-0a159b4aab6c]
2015 01 29
tak nešto je moja baka imala [:smije]
2015 01 29
i moja, samo nije imala na štapu nego je rukom gurala [:smije]
2015 01 29
Pa gledam te reviewe na youtubeu, jedni govore super je, drugi da ništa ne valja.. mislim, valjda bi bio OK ak trebaš nešto hitno usisati - recimo dlake od mačka ili mrvice/prašinu..? [:ljut] ne mogu se odlučit dal da ga kupim ili ne [:place] Nikolina909 da li je jako bučan? I koliko ta baterija stvarno radi - koliko min?
2015 01 29
Ja uglavnom imam parket i pločice u kući, a reci mi gdje si ga kupila i koliko si ga platila? [:smijesi]
2015 01 29
Pa jel u punogm smislu može zamjeniti ove naše klasicne usisavaa?ce, il samo kad ti je ono frka nabrzaka nešto skupiti???? Usput imala sam SHARK, uzas totalno razocarenje, nigdi nemoze uci, slabo kupi,a kabela200 metara!! Uzas!??!!!? [:ljut] Al zato shark parni čistac, nebi dala nikomu!!! [:smijesi]
2015 01 29
Da Shark parni je SUPER !! Ja ga imam već par mjeseci i nemam nijednu zamjerku, stvarno je super, očisti 100 puta bolje nego klasično krpom/mopom. A inače kad s njime čistim podove onda stavim par kapi eteričnog ulja na njegov nastavak (krpu) tako da mi cijela kuća miriši [:zaljubljen]
2015 01 30
A mislim da ću ja i ovaj sweeper kupiti i gotovo, pa bar da sitnice usisam tako na brzaka jer mi se ne da stalno onaj klasični usisavač razvozit po kući.. ovaj sweeper mi se čini ful praktičnim [:smije]
2015 01 30
I!! ja isto mislim Jagodice!!!! Praktican je i ja cu ga uzeti pa sta bude da bude [:hihot] !
2015 01 31