Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Profesionalni Make Up Artist

Jako me zanima sminka i htjela bi se baviti time... jedino sto ne zna koju tocnu skolu da upisem. Pa ako ima ovdje netko ko se vec bavi time ili nesto zna... trebam savjet :D Konkretno me zanima da li postoji neka "sluzbena" skola, znaci ne neki tecaj kojih ima na svakom cosku, nego nesto sto ce biti cjenjeno tj. priznato kada bi trazila posao. Znam za Profokus, pise im: Program je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske. Nakon završetka obrazovnog ciklusa izdaje se uvjerenje s pravom javnosti, a polaznicima se stručno zanimanje upisuje u radnu knjižicu, danas u elektronsku evidenciju. Takodjer znam za Ministry of Beauty, no vidim da to traje 3 tjedna. Profokus je 1 šk. godina, ali ne piše koliko je sati ukupno, mozda je isto otprilike... Jel znate vi jos neke skole? Sto vi preporucujete? Ima li netko iskustva? Pišite... :)
2015 02 01
Znam da je neko vrijeme Boris Cavlina drzao skolu ako se ne varam :) potrazi
2015 02 01
Boris Cavlina predaje u Ministry od Beauty :)
2015 02 01
Ja sam čula da je Profokus užasno loš, Callegari ti isto traje čitavu godinu i izađe te oko 25000 sve zajedno. Za njih kažu da su dobri, imaš Illamasquine tečajeve/školu za specijalnu vrstu make upa, ovisno o tome što te zanima. I Imaš Kryolan koji ima predavanja cca 50 sati za 10ak tisuća. To je sve, naravno, u Zgu ;)
2015 02 01
Moja sestra je ove godine upisala Callegari školu, smjer visažist, pa slobodno piši u inbox :) da ja ovdje ne napišem nešto krivo [:hihot]
2015 02 01
tj. prošle godine* [:smije]
2015 02 01
MUD-makeup designory studio je jako dobar i cijenjen koliko sam cula :)
2015 02 01
hvala vam cure :)
2015 02 01