Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Ima li itko hot shapers

Pozz, ima li itko od krpičarki kod kuće hot shapers veličinu L ili XL samo da mi daju mjere? jer sam naručila veličinu M u koji jedva stanem , nekako mali modeli su, pa nisam više sigurna dali zamjeniti za broj veci, ili dva hahaha. hvala [:smijesi]
2015 02 02
imas ih u intersparu za 200 kn
2015 02 02
ma ne nije stvar kupnje, imam ja hot shapers kod kuće, no ne odgovara mi broj koji je stigao, mali su modeli. samo me zanimaju mjere od većih brojeva od M, ako netko ima. neznam dali bi zamjenila za L ili XL. [:smijesi] [:sokiran] [:smijesi]
2015 02 02
Kad ste već kod toga mene je uvijek zanimalo kakvog smisla imaju te Hot Shapers tajice?? U principu bi to trebale biti samo obične tajice rađene od nekog najilona ili plastike tako da ti koža ne diše, dakle se automatski više znojiš?? Jel ima učinka od toga?
2015 02 02
I mene zanima ima li ikakvog ucinka?
2015 02 02
Evo danas ih dobila, materijala su kao odjela od ronioca, tako nešto, i stvarno mi se čini da bi se dalo oznojit dobrano ispod tih tajca tokom šetnje recimo. ali opet, nemam pojma, nagađam, dali ih je netko nosio duže vrijeme?
2015 02 02
tanja jesi ti narucila preko top shopa? bi li ti bio problem da stavis sliku molim te?
2015 02 04