Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Jedna od mojih najvecih zelja sto se putovanja tice jeeee..

Hvar :) Moj decko ima tetku tamo, ali nikako da odemo, sve me strah nesto da ne budemo imali neki problem [:tuzan] Ali najvise bih volela tamo da odem. Ko tamo letuje neka mi kaze kako je itd [:smijesi]
2013 03 06
zasto problem PoshBaby?
2013 03 06
misliš stara tetka čangrizava ili zbog toga odakle dolaziš?
2013 03 06
možda zbog izgovora? [:kesi]
2013 03 06
e kad smo kod toga tako i vi zagrebcani svirate nama kad dođemo kod vas i ljutite se ccc [:smije]
2013 03 06
bila sam na Hvaru i preeesuper je [:smijesi] a moja najveca zelja je otici u Tursku [:zaljubljen]
2013 03 06
Heheh nije tetka dzangrizava hehe :) Cak je nisam ni upoznala :)Heheh ma strah me je iz razloga sto ne znam kako tamo prihvataju srpske turiste , moje decko je rodjen u Sisku , ali od 1995 zivi u Srbiji, .Pa me iskreno zanima vase misljenje, ja sam se naslusala raznih , iskreno meni se bas ide tamo, kad vec imamo gde da odemo, makar novac za smestaj da ustedimo [:hihot]
2013 03 06
meni dođu na lito zagrebcani pa mi cilo lito ispravljaju riči [:kesi] na kraju lita pričan po njihovom i još u kombinaciji mi dođe frendica iz osijeka. u 9.misecu ja sama sebe više ne kužin. [:smije] [:smije]
2013 03 06
Čobana (ne mislim na zanimanje nego na karakteristiku osobnosti [:hihot] ) ima svugdje, tako da ni Hrvatska nije iznimka, ali ne moraš se sekirati, samo ako idete autom, malo češće pogledaj jesu tablice na autu, to ljudi vole skidati. [:frustriran] Drugih nikakvih problema ne bi tebala imati. [:smijesi]
2013 03 06
Daa Turska , Bodrum :) Mada devojke iskreno u Crnoj Gori ima prelepo malo mesto, ne znam da li ste bile Dobre vode su u pitanju, [predivnooo jeeee ,moja preporuka :)
2013 03 06
ja nisam zatucana..dijelim ljude na dobre i loše, a otkud su sasvim mi je nebitno. kažem da se cura možda zato bezrazložno boji...bedastoće... pravih je zagrepčana sve manje, zato je tako kako je.... [:smijesi]
2013 03 06
iskreno,u zadru imaš dosta budala po tom pitanju [:smijesi] [:hihot] ali isto mislim da se vrime prominilo,prošlo je dosta godina. a inace priko lita ..turist je turist.svima je cilj zaraditi. [:smije] dođete na hvar,uživajte,zabavite se,s nikim ne ulazite u neke rasprave i super ce vam biti.
2013 03 06
Milsim da su na Hvaru prilično liberalni, a ne zatucani i da se nemaš čega bojati.... [:smijesi]
2013 03 06
Draga, sigurno slobodno možeš doći. Moj prijatelj jako dragi svako ljeto dolazi na Hvar, iz Novog Sada je.. S njim dođe još 10.ak momaka od 20 ak godina i svi zajedno se družimo...Svi su iz Beograda, Novog Sada. Ja sam na Hvaru svake godine jer mi šogorica ima kući i reći ću ti samo da su tamo svi stranci. Francuzi, Srbi, Englezi, Amerikanci i nitko nema nikakvih problema. Na Hvar ti ne dolaze tzv veliki domoljubi koji bi napali nekoga..Vjeruj mi nećeš doživjeti ni jedno ružno iskustvo. To ti garantiram i za Brač gdje sam kao doma. Slobodno dođi i bilo tko, tko ti kaže drugačije laže. Vjeruj mi. To ti više nitko ne gleda, tko je odakle ni kakvih jezikom priča. Barem ljudi oko mene. Hvar ti je divan za mlade osobe, nije baš da se možeš naspavati;) Slobodno dođi...vidjet ćeš [:poljubac]
2013 03 06
Upravo to , ja to stalno kazem, idem sa deckom, sigurno se ne bi nas dvoje pobili sa nekim :) Ali , to za tablice ok, mislim nije ok, ali ima raznih ljudi u svetu , cak negde i gorih :) Tako i ja, ljude delim na dobre i lose, pa nebitno da li je zut, beo ili crn , da lije iz Tunguzije ili Zimbabvea :))))
2013 03 06
1 2 3 4 5 ... 7