Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Kakvu biste haljinu preporučili za ovakav oblik tijela?

šira leđa, jače ruke, cice normalne [:smije] i ravna guza [:place] ne mogu nikaj pronać, građena sam malo je reći koma
2015 02 09
Za ravnu guzu znam da uvijek vele neke hlače s džepovima da ih istakne. Haljina-skater, ili one puf suknje...
2015 02 09
ali ja bi haljinuuu! s hlacama nema problemaa
2015 02 09
Okrugli izrez uz vrat,rukavići do lakta,dolje kao skater suknja
2015 02 09
Sorry, napisala sam to cim sam vidjela ravna guza... [:hihot] to mi uvijek padne na pamet
2015 02 09
Imam šira ramena i ne stoje mi haljine kao korzet,biram kratke rukaviće ili tri četvrt, što se tiče izreza zbog ramena ne ističem onaj veliki okrugli izrez nego mi bolje stoji okrugli izrez uz vrat, čak ne nosim ni v izrez. A guza mi nije ni plosnata jer sam ju nakkon dva poroda izgubila sa svim kilama. [:place]
2015 02 09
nešto sa rukavima..kraćim- dužim,nebitno...uže svakako,jer sa širim gornjim djelom,dobit ćeš još šira leđa...tamnija boja...ništa šareno...to isto deblja i širi...dužina do koljena...da izduži figuru i možda da je naprijed malo nabrana da odvuče pažnju od kritičnih zona...eto ,tako bi ja [:sramezljiv]
2015 02 09
aahaha meni je nevjerojatno da koju god haljinu uzmem , na meni izgleda koma
2015 02 09
dobra ideja @mishell
2015 02 09
Odi u trgovinu i odaberi svaki tip i vrstu, kroj...dok ne nadjes u cemu si zadovoljna...
2015 02 09
Puf suknja, tri četvrt rukavi i push up grudnjak..
2015 02 09
ja pošto imam jače listo..mrzim ih do neba... [:frustriran] ...dala sam sašiti pencil suknju do pola lista i gore sam prepravila haljinu sa čipkastim dekolteom i rukavima u peplum majicu...savršeno prekriva sve nedostatke...ja opet imam J.L pozadinu,pa stalno nešto navlačim preko nje [:ljut] [:place] ...imala je moja teta krojačica puuunooo posla samnom [:hihot]
2015 02 09
"listove" [:zaljubljen]
2015 02 09
peplum je dosta dobar i dosta prekriva, slazem se ali mi ga je nekako vec dosta [:smije]
2015 02 09
Marija, gradjena si točno kao i ja,samo ja nemam jače ruke.općenito sam mrsava valute gradje tijela i ja sam jako iskompleksirana zbog toga.ali nosim ti puno haljina :skater, visoko rezane, pufaste. Od hlača : palazzo cijelo ljeto. Majice :peplum. [:zaljubljen]
2015 02 09
1 2 3