Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Podsjetnik na zabranjene artikle sa popisom dozvoljenih tema!

U svoje shopove ne smijete stavljati sljedeće ---- 1. Namještaj - ormari, stolovi, stolci, komode... Oprema za kućanstvo i home decor - kutije, deke, plahte, stolnjaci, svijeće, slike i gobleni, podmetači, magneti, držači, šalice, čaše, noževi, zidne naljepnice, tupperware... Uređaji koji nemaju veze s kozmetikom - mikseri, pećnice, perilice, kuhala, aparat za kavu, lampe, kutije za nakit,.. Tehnika - mobiteli, računala i laptopi, monitori, slušalice, tipkovnice, printeri, CD, DVD... Glazbeni instrumenti Lijekovi i tablete POGOTOVO KONTRACEPCIJSKE!!! Hrana - med, češnjak, orasi, maslinovo ulje, limuni.. Sportska oprema izuzev odjeće i obuće - bicikli, role, klizaljke, sanjke... Oprema za bebe - krevetići, kolica, guralice, podloge za igranje... Igračke - plišanci, puzle, kocke, autići... Oglasi za razmjenu sličica, figurica i sl. 2. Oglasi u kojima se naručuje 3. Oglasi koji upućuju da se istovrsni artikli prodaju u više veličina i/ili boja tj. oglasi koji prodaju artikle "na veliko" = P R E P R O D A J A 4. Oglasi lotova, setova i kompleta s naznačenom cijenom za pojedinačni artikl, a ne za cjelokupan lot, set ili komplet 5. Oglasi s naslovnom (tj. prvom) slikom s interneta te oglasi sa slikama posuđenim od drugih članova 6. Oglasi s mutnim slikama na kojima se ne razaznaje u kakvom je stanju artikl 7. Oglasi koji su reklama za profil ili obavijest o sniženju - "sve po 20kn", "zavirite"... 8. Oglasi artikala koji se traže/kupuju 9. Oglasi koji za naslovnu (tj. prvu) sliku koriste kolaž od 3 ili više slika 10. Ukoliko je artikl koji se prodaje vidno loše kvalitete, prljav i sl. 11. Oglasi trgovina - oglasi koji koriste slike i sadržaj iz drugih trgovina na internetu, oglasi koji reklamiraju trgovine, oglasi u kojima se poziva da se artikli naručuju s druge stranice, oglasi na kojima je na slikama vidljivo da su artikli slikani u dućanima 12. bilo koja vrsta osobnih usluga -- frizure, nokti, tarot .. 13. prodaja životinja
2015 02 15
Linkajte temu da dodje u istaknute, nekima će to olakšati potragu za temama. Awesome job 'vilenjačica'! [:kesi]
2015 02 15
Ja galebarim po nedozvoljenim temama! [:smije]
2015 02 15
Knjige, slikovnice, dvd-i, cd-i ... ? [:zaljubljen]
2015 02 15
Obuhvaćeno, iako slikovnice su mi malo mutne. Mogu pod knjige, a možda i u opremu za djecu? Neće dobit solo temu, to je ziher.
2015 02 15
Pozdravljam i prihvaćam uvođenje reda -u svakom pogledu,ali.. Što je sa krivim tagiranjem artikala!? Bojim se da tražilica ima jako malo smisla sa gotovo svakim drugim krivo tagiranim artiklom. Pozivam i molim admin. na češljanje istih ,jer stvarno nemam strpljenja tražiti jedne sandale preko 10 stranica,a svake druge su tagirane kao Mango,Zara,Bershka i sl.
2015 02 15
mirelapavic tagovi trenutno nisu moj problem, tj tom se mišlju opuštam dok brišem slike s neta i zabranjene artikle, a kad se toga riješimo, možemo klikat po tagovima sljedećih pola godine :)
2015 02 16
mogu poslati mail, ali doista to koliko slika stane ne ovisi o nama !
2015 02 16
[:smijesi] [:smijesi] [:smijesi]
2015 04 02
0
2016 10 03
Dakle evo dižem malo temu iz mrtvih s pitanjem ima li negdje zabrana da se u prodaju stavljaju poklon bonovi iz trgovine odjećom? Nisam našla takvu zabranu nigdje pa pitam, jer mi je pobrisan oglas za prodaju poklon kutije s Palmersovim žetonima za plaćanje robe u njihovim dućanima u Hrvatskoj, koje sam htjela prepustiti uz 20% popusta. To se isto ne smije ili kaj?
2020 07 16
Jučer sam primijetila da mi je dosta oglasa izbrisano... sve od navedenog šta se nesmije nije bio moj slučaj!!! Interesira me kome se točno mogu obratit vezano uz brisanje oglasa?!
2021 01 08
Pozdrav Sto je s naslikanim slikama? Prijateljica mi je slikarica te bi voljela prodati svoje slike da si olaksa rate kredite jer je studirala vanka. Prodavala bi ih stvarno jeftino (200 kuna) i radila bi ih po zelji. Cini mi se kao da je to zabranjeno ali nisam sigurna Hvala Vam Xx
2021 02 27
Takoder mi se pojavio problem sa obrisanim oglasom, oglas nije krsio nijednu od navedenih tocaka. Prodavala sam dekant originalnog parfema, oznake su bile striktno vezane uz navedeni parfem a slika nije bila kolaz i bila je iskljucivo moja. Zasto se brisu oglasi koji ne krse nista od navedenoga?
2021 03 02
Ista se stvar dogodila i meni prije tjedan dana, imala sam vise parfema za dekantiranje u jednom oglasu i oglas je obrisan odmah. Poslala sam upit adminu i di danas nema odgovora. U međuvremenu sam postavila nove oglase za dekant mojih parfema uz moguću zamjenu ili prodaju parfema. Ovaj put pojedinačno, jedan po oglasu. Svaki put moje slike, pravi tagovi... Ne razumijem, možda se ne smije dekantiranje oglasiti? To ne piše u pravilima pa ne znam? Mislim da bi se onda i ostalima oglasi sa dekantiranjem brisali, a to nije slučaj. Oglasi sa puno parfema za dekantiranje su tu. U svakom slučaju mislim da bi bilo pristojno da sam bar dobila nekakav odgovor na upit.
2021 03 14
1 2