Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Nutribullet vs. Magic bullet

gledam ovaj "aparatić"... piše: ekstraktor super sastojaka otpušta skrivene hranjive tvari,otvara sjemenke,reže peteljke,sjecka tvrdu koru,mrvi,drobi,reže patentirani sustav ciklonskog rada ima kombinaciju 3 svojstva koja čine ekskluzivnu tehnologiju ekstrakcije koja vašu hranu pretvara u super hranu cijena 899,00kn međutim zanima me da li netko zna da li i Magic Bullet radi isto to otpuštanje skrivenih hranjivih tvari,otvaranje sjemenki jer je on na njuškalu po 320kn a to je velika razlika. S tim da i na Nutribulletu dolje na dnu piše Magic bullet...pa sam malo zbunjena [:sramezljiv]
2015 02 15
da,znam da nema magičan štapić...to mi je jasno...vjerojatno ovaj Nutribullet uspije i sjemenke samljeti...a u sjemenkama je puno hranjivih sastojaka...jel ti imaš bilo koji od ova dva?
2015 02 15
ne, ali sam ih proucavala jer sam planirala uzet neki blender i na kraju i dalje nijedan kupila [:hihot] da ne gledam na cijenu uzela bih svakako nutribullet... bas jer sve samelje, sad koliko sitne sjemenke uspije... ne vjerujem iskreno kako je ova zena na videu kaze... za shakeove bez krupnijih komada i leda, dobar je u magic bullet. za sve ostalo nutrib. :)
2015 02 15
pa nekako si milsim da nije jednako duga mljela u oba da bi i magic bullet sitnije samljeo...jer ipak je nutri jači i u istom vremenu normalno da je magic lošije samljeo
2015 02 16
cista reklama koja nema veze s istinom najbolji blender je onaj sa sto manje okretaja u minuti,a ne sto vise jer sto vise okretaja napravi unisti vecinu enzima i hranjiva u vocu i povrcu najzdravije je voce i povrce jesti bez miksanja u bilo kojem centrifugalnom mikseru ili sokovniku,ako se bas mora usitniti onda je najbolje po starinski ribati na ribez ili u sokovniku koji radi na princiipu gnjecenja onim svrdlom npr. vervita sokovnik sikognici sa svrdlom imaju jako malo okretaja,mozda par sto okretaja,a snazniji su i bolje iscijede od centrifugalnih sokovnika kojima su okretaji kod jeftinih blendera 2000-3000 okretaja,a kod jacih moze biti i 5000-8000 okr/min naravno razlika je i u cijeni pa posteni sokovnik tipa vervita kosta oko 3000kn,a on jos spada u jeftinije sokovnike te vrste najbolji je onaj jedan americki koji je robustan i glomazan i sam ima oko 8kg tezine,a kosta oko 10000-15000kn blenderi i centrifugalni sokovnici nisu zdravi,ali u nedostatku novaca za pravim i kvalitetnim sokovnikom dobar je i najobicniji blender za 200kn koji isto melje sve zivo
2015 02 16