Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

MoneyGram - da li je netko koristio? Iskustva?

Da li je netko koristio novu uslugu Tiska za slanje novca? Iskustva? Zvući mi dobro.... [:kesi]
2015 02 20
Nikad čula, a neda mi se guglat... Možeš ukratko objasnit, ako nije problem, naravno?
2015 02 20
E problem mi je, jer ne znam ni ja. Zato pitam. [:hihot]
2015 02 20
Ako ima koja dobra dušica za objasnit, bila bih zahvalna. [:sramezljiv]
2015 02 20
Ja sam poslovala sa tim ali preko sberbank banke primala sam novac iz njemacke a i slala novac u njemacku.....
2015 02 20
suba@jesu uzeli nekakvu proviziju,ako si isla preko banke? ne kuzim [:sokiran]
2015 02 20
da da itekako slala sam u njemacku 330 eura a morala sam sa provizijom dat 2880kn da bi ovaj u njemackoj digo 330eura oni to racunaju po svom tecaju ,...a sto se tice toga to je nesto kao western unien ali malo povoljniji
2015 02 20
Najbolje slati preko PayPala bez provizije... [:smijesi] (bilo je zadnji puta kada sam ja slala...)
2015 02 20
i preko paypala uzimaju sitnu proviziju kad prihvaćaš novac. ovisno o visini iznosa, ali bude oko 6kn minimalno
2015 02 20
super je to sto su smislili u tisku, ali koliko kosta slanje novca tj. koliki postotak provizije uzimaju, koji je minimalni iznos koji mogu poslati, a koji je maksimalni iznos novca koji mogu poslati, koliko treba vremena da primatelj moze podici novac, postoji li opcija da danas posaljem pa da primatelj moze podici novac isti dan, koliko to kosta? hrpa pitanja, a nigdje na stranici tiska ne nalazim da pise nesto vise o tom slanju i primanju novca. npr. na posti je najmanja provizija oko 10 kn, a najveca 80kn, na posti se moze poslati najvise 20 000 kn, a ako je isplata isti ili sljedeci dan onda se najvise moze poslati i isplatiti 3000kn, za vise od toga ide normalno sporije slanje
2015 02 21
upravo tako tratinchica, zato sam i postavila taj upit... [:smije] reklamiraju, a ne možeš dobiti osnovne informacije...
2015 02 22
po nekoj logici morali bi za pocetak lupit neku smijesnu proviziju, barem 60% jeftiniju od poste,ako ne onda nista
2015 02 22
sad sam zvala tisak i oni nemaju pojma koliko to kosta jer kao ide preko banke,a oni se nisu informirali o cijenama koliko banka s kojom suraduju naplacuje proviziju [:znoji] pošiljatelj ne dobije od tiska nikakvu potvrdu da je primatelj "Marko Marković" podigao novce na kiosku tiska,ali marko marković zato dobije potvrdu da je primio novce(ko da je to bitno) [:smije] a posiljatelj nek vjeruje na rijec da je novac isplacen ili da nije, a s potvrdom da su novci poslani posiljatelj moze samo dupe obrisat skupa sa brojem transakcije [:frustriran] sve skupa glupost , a nadala sam se da će biti jeftina opcija slanja novca preko tiska i da pošiljatelj dobije od njih tu potvrdu o isplati novca primatelju ko na pošti povratnica, ali figa
2015 02 27
Hmmm,, jako lukavo,,još malo pa ćemo dizati uputnice I ljekove na tisku,
2015 02 27