Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

farbanje kaputa

imam bijeli kaput koji sam samo jednom obukla jer je bijeeeli,,,, kupljen je za vjenčanje i samo zato je bijeli [:smije] i sad čami u ormaru.... a to mi baš šteta, i ja sad mislila možda da ga ofarbam u crno... tj da ga dam na farbanje u kemijsko [:smije] da li se to uopće može obojati i kako bi ispalo šta mislite? da li se isplati? neka okvirna cijena? nisam nikad ništa farbala pa nemam pojma ni cijene.... žao mi da stoji a crni bi nosila svakako.... [:znoji]
2015 02 25
draga moja ja ti savjetujem ,da ga ne farbaš nikakoo, bolje ga prodaj i kupi si crni.
2015 02 25
probajte,mislim da necete pogrijesiti,al se opet savjetujte.ja sam sama hlace farbala.uspjelo je,ali kad sam ih prala,farba,naravno padala [:smijesi]
2015 02 25
mislim da u kemijskom se ne bi usudili farbati kaput...ja sam priošle godine htjela farbati jednu haljinu al nije bila 100% pamuk pa mi je striček koji tamo radi održao 30minutno predavanje kako oni to ne žele niti pokušavati [:kesi] [:sokiran] [:pospan]
2015 02 25
bobazenica draga hlae su drugo, a kaput ako ima vune ,bit ce uništen jer znam jednu koja je farbala i bacila je kaput, jer ti se sad potpišeš ako se ošteti da ti oni nisu dužni vratit novce ,jer sama nosiš dgovrnost ,sad se oko svega ograde tako da oni ne odgovaraju za oštecenja .
2015 02 25
Ja sma svoj rozi kaput iz X Nationa ofarbala u smeđe i super je ispalo! Samo trebaš malo vežu dozu boje da budeš sigurna da će ravnomjerno uhvatit. Sretno!
2015 02 25
slažem se sa stelom. Nemoj ga farbati [:vrti]
2015 02 25
ako se i odlucis ga ofarbati, racunaj da ti konac s kojim je sasiven nece primiti boju.. ostat ce i dalje bijeli..
2015 02 25
Meni u kemijskoj nisu htjeli prihvatiti jednu moju jaknu jer je materijal osjetljiv (brušena koža), ali ti svakako provaj. Ja sam bojala svašta od odjeće baš u crno i to u jednoj kemijskoj koja je za to specijalizirana, ali su me upozorili da je bojanje na visokim temperaturama i da neće zahvatiti šavove konca (što kaže i Ledolina) te da je moguće da se pri postupku ošteti tkaninu. To drugo se nije dogodilo, ali boja ne uhvati svugdje isto (kako se rotira bubanj s tkaninom, pretpostavljam) pa ti možda negdje ispadne sivkasta, sivo-crna. U svakom je slučaju izvedivo
2015 02 25
Možda bi ti najbolje bilo odnjet u kemijsko i pitat. Nosila sam dječji kaputić jer se boja isprala i nisu ga htjeli uzet jer je vuneni, farba se na visokim temperaturama na koje vuna ne smije jer se stisne.
2015 02 25
Nemoj... prodaj ga radije ako je u finom stanju...
2015 02 25
ako je pamuk onda se može obojati,ako je sintetika niš od toga
2015 02 25
slažem se najbolje da ga odneseš na odredište i neka te ljudi od zanata savjetuju konac se neće obojati ako je naijilonski, ali fora je i da ostane, ovisi kakav je model, također što je već spomenuto moguće da ti se smanji i za broj, znači ovisi o sastavu sve je to rizik, ali ako ti se sviđa kroj, a oni ti kažu što očekuju nakon bojanja, na tebi je da odlučiš ja sam sklona tim 'ludorijama' jer mi se nešto jako sviđa ili je mi je kroj ok, pa na kraju više potrošim za tzv. reparacije nego da sam kupila novo, sve znam, ali to je geler u glavi [:jezik]
2015 02 25
hvala žene na savjetima... neću riskirati onda da bude za smeće..... neka se on bijeli.... budem ga već nekad negdje obukla.... ili prodala... [:hihot]
2015 02 25