Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

Naknada s biroa

Pozdrav cure evo trenutno sam na birou dok se nova zamjena ne otvori za radno mjesto. Znači predala sam papire 18.2 za naknadu s biroa koju ostvarujem. Koliko je njima vremenski potrebno da obrade papire i da dobijem novac? Svi koji ste bili u sličnoj situaciji jeste puno čekali ili se to već realiziralo idućeg mjeseca? hvala
2015 03 01
Iduci mjesec al sam trebala ici potpisat rjesenje
2015 03 01
Mislim da sam ja čekala oko 2 mj da novac sjedne na račun,prije par godina,ne znam da li su ubrzali sad...
2015 03 01
Ja sam novce dobila nakon nekih mjesec, mjesec i pol, a mama već na početku idućeg mjeseca, iako je papire predala tek na kraju mjeseca. [:smijesi]
2015 03 01
Mislim da ćeš dobiti u 4 mj..ja kad sam bila na burzi predala sve na vrijeme I nisu mi isplatili taj mjesec već sam idući dobila za 2 mjeseca...
2015 03 01
Teta, žao mi je što trenutno ne radiš, sjećam se kako si bila sretna [:smijesi] Pa pitaj njih na birou, mislim da nije isto od grada do grada
2015 03 01
Predala papire 17.10.prvu isplatu sam dobila u 12mj.
2015 03 01
Da Ma nema veze,ovo je trenutno sad takva situacija.Čekam neki novi porodiljni i tako to. Bitno da sam probila led. Sve proživljavam emotivno i optimistično pa eto i ovo :)
2015 03 01
Decko je cekao mjesec i po da dobije rijesenje.tako ces vjerovatno i ti. Dosta im vremenski treba da to sve naprave.
2015 03 01
Ja predala papire u prvom mjesecu ali još ništa, čak mi ni rješenje nije stiglo. A što je najgore dobivat ću neku siću jer sam zadnjih 5 mjeseci bila prijavljenja na pola radnog vremena. [:place]
2015 03 01