Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Negativna iskustva s top članovima

Ima stvarno krasnih cura prije par dana sam surađivala sa korisnicama jedna je imala preko 200 a jedna 600 povratnih ali stvarno su krasne i pro.
2015 03 12
Imam nazalost iskustvo sa korisnicom koja ima skor 200 pozitivnih..dakle stavi artikal na aukciju,ja bidam-ne javlja se,javim se ja! Kazem ja sutra cu uplati,a ona meni da ide na put ne moze poslati,a da ja uplatim! Ma da..i kaze vracam se x.x.datuma,prosao datum tjedan dana,javlja se bila bolesna! Ok-pitam slike,jer ne znam u kakvom su sada stanju,kaze nema problema! Ni slika,ni nje! Da bi ja pogledala na profil,a ona ih prodala nekom drugom po punoj cijeni! Jako ruzno od nje!
2015 03 12
brdosuza e to je baš bezobrazno [:vrti]
2015 03 12
Da,shoppingwithme! Da mi je samo rekla bilo sta,oprosti ja bih prodala za vise,il nesto,bilo sta! Bas sam se osjecala jadno kad sam vidila kraj artikla prodano i povratnu!
2015 03 12
a šta reć, sve je to do osobe.. ima ljudi koji bi ti se ispričavali 10 dana, a ima eto koji ni a ni b..
2015 03 12
To je sigurno ona kaj je stalno u bolnicama? Imala sam neg iskustvo i njen odg je bio: " mozes ostavit negativnu Ionako ce meni vise vjerovat koja imam 100 + kom
2015 03 12
i da ima milijun povratnih, ako vas je oštetila na bilo koji način, ostavlja se negativna. ili neutralna. kao što je rečeno i one su samo ljudi kao i mi prema tome zašto bi ih se štedilo. gotova priča [:kesi]
2015 03 12
Ma ja sam najjakija [:smije]
2015 03 12
@malenaancica03 eto i to je jedan od problema na krpicama... takve cure si daju previše za pravu, a naravno da će svi prije virovat njoj neg curama koje imaju puno manje povratnih... i uvik ispadne da su one prevarantice jer ipak, kako cura sa 100+ povratnih može privarit nekog?! [:frustriran] Po meni su pristojnije cure i stvarno se trudu ove šta nemaju toliko povratnih... jer ja sam na primjer kod jedne dosta popularne cure ode kupila nešto, uplatila joj isti dan, da bi na kraju tribala čekat 8 dana točno da mi to pošalje, cura nije uopće odg na moje poruke (da naglasim, svaki dan se prijavljivala!!), da bi na kraju ja morala svaki dan sama na Tisak i skužin da je poslala nakon 8 dana, došlo 2 dana poslije... misliš da je šta javila, ispričala se, da-daaaa! [:ljut] [:ljut]
2015 03 13
1 2