Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Ebay narudzbe

narucila sam nekoliko artikala sve dode u roku osim satova, u zadnje vrijeme nijedan sat mi nije stigao? [:place] Jel se jos kome dogodilo slicno?
2015 03 18
da znam to, sve izracunam koliko treba da dode i pratim i trazim novac naravno natrag i kupim si onda drugi sad i tako vec 3 4 puta sam sat zamijenila ni jedan nije jos dosao [:place]
2015 03 18
Pa jesi slala poruke?
2015 03 18
Tako je i meni bilo i slala sam poruke i rekla da zelim da mi refundiraju sve,... na kraju ni stvari ni para,... [:znoji]
2015 03 18
pa digneš onaj 'case' onda ti ebay prouči slučaj, vraća pare i suočava se sa prodavačem. tako uvijek dobiješ novce nazad. od njihovih obećanja ništa.kad god su mi u poruci rekli da će refundat ništa, i onda ja dignem case pa ih ebay služba natjera da vrate pare [:hihot]
2015 03 18
Ma ja sam prelijena,... brzo odustanem [:hihot]
2015 03 18
meni se nije događalo sa satovima, nego sa baterijom za mobitel i usbom.al eto bar sam pare dobila nazad
2015 03 18
Prošli mjesec su Kinezi imali godišnji(Nova Godina njihova) tako da sve narudžbe iz Kine kasne dosta
2015 03 18
i meni kasne dva [:tuzan]
2015 03 19
ja obično pričekam još tjedan nakon 'estimated timea', pa se krenem žalit [:jezik]
2015 03 19