Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Curke trebam savjet / mišljenje

bolje bi se kajala zbog nečeg što sam učinila(ako pođe po zlu), nego žalila što nisam ništa pokušala i mislila šta bi bilo kad bi bilo....
2015 03 28
Opusti se i uzivaj, biti ce kako treba biti... :)
2015 03 30
Pozz cure, evo prošlo je skoro mjesec dana otkako sam vam pisala.. Ne znam prati li koja od vas još ovu temu, ali evo da malo ispšem... naime počela sam se polako 'opuštati' ali još to nije opušteno skroz. Još uvijek postoji u meni strah od odbijanja i nesigurnost. Pa stoga ne želim na nijedan način dati mu previše do znanja to. No otkako sam vam pisala, stalno sve situacije gledam sa više pogleda. Stoga više nisam sigurna što da mislim. Jesam li ja sad ta koja je zaljubljena? A opet mi je teško usporediti njegov odnos sa drugim curama jer kada smo na radnom mjestu i imamo sastanke sa ostalim kolegicama, istina ponaša se profesionalnije, ali opet razmišljam da tako mora biti. Jer ipak njima je šef, dok sam mu ja više kao kolegica (radne pozicije su nam slično 'visoke' te dosta odluka donosimo zajedno i jednako smo odgovorni za neke poslove koje radimo. Odnosno nemam kolegicu na sličnoj radnoj poziciji kao mojoj da bih mogla usporediti. Užasno mi je sve komplicirano za objasniti.
2015 04 23
Frendice su me već počele zafrkavati jer stalno o poslu pričam (odnosno o našim 'zgodama i nezgodama') , ali ja kao da se i njima bojim otvoriti dušu. Zato sad vas, dobre duše ovog foruma zamaram sa svojim boljkama da ih nekako ne skupljam sama u sebi, već mi je lakše bar natipkati.... U zadnjih mjesec dana sam bila kao što sam već i rekla pomalo opuštena, zafrkavala se (ali do određenih granica) , pustila ga da me tu i tamo poveze doma itd. Uglavnom želim vidjeti kako će se sve samo od sebe odviti, dugo sam razmišljala i htjela bih pokušati ,ali puštam ga da ukoliko isto želi povuće prvi potez. Ipak sam jedna od onih staromodnih cura koja čeka da joj se netko ponudi (nažalost) Samo se bojim da mi se ne desi da ne vidim njegov prvi potez... Na koji način biste vi prepoznale da vam netko pokazuje da mu se sviđate? Znam da je to staro i ofucano pitanje ali evo baš me zanima... Hvala vam što trpite moje ispovijesti !!!!!!!!! Šaljem puno pusica svima vama koje čitate a posebno vama koje mi i natipkate nešto!!!!! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 04 23
normalno razmisljas..i po meni da bar vise cura danas tako razmislja,i nadam se da ces za to biti nagradjena [:smijesi] kaze se strpljen,spasen...ne bi on tebi nudio samo tako prijevoz i bio preljubazan,i sve ostalo sto si navela da nema neki pik prema tebi...i da,pusti ga nek on tebi prilazi i dalje prvi,napravi prvi korak,vecina muskih to i voli.Samo pazi da neprimjetno ipak nekim nacinom ne odasiljes odbijanje,strah,a da tog nisi ni svjesna jer konstantno o tome razmisljas.I dalje ako jesi,budi prirodna i opustena i sve ce dobro doci,znas i sama da nista u zivotu nije dobro da ide,i ne ide preko noci.Ja citam,i jedva cekam kad ces napisati ono najljepse,onaj lijepi korak dalje [:zaljubljen] i dalje ti zelim srecu [:sramezljiv] samo polako i pametno kao i dosada [:smijesi]
2015 04 23
i sto se tice profesionalnosti na poslu,to je dobro,bilo bi u svakom pogledu nenormalno da nije [:smijesi]
2015 04 23
MajaKraljik - nisam očekivala ovako ekspresno brz odgovor. Iskreno čak sam mislila da je ova tema zaboravljena, ali eto htjela sam ipak napisati nekakavu povratnu info i olakšati dušu. Iskreno ne mogu vjerovati da je već mjesec dana prošlo otkako sam vam pisala. Ali naravno, ipak je to posao i ne želim ni na koji način biti previše nametljiva. Vjerujem u ono da : ako je suđeno, dogoditi će se. Što se tiče odbijanja, ne zračim nikakvim odbijanjem ni strahom, već samo zbog njega nisam nametljiva. Ono što se dogovorimo, rado pristanem, dok svaki put opet u mislima odvažem da li bi to moglo značiti ono što bih ja htjela, ili pak znači nešto drugo. Volim si to predočiti realno i pogledati iz druge perspektive pa da znam da sam donekle realna. No ipak vrijeme će pokazati svoje. Tipkam Vam sigurno još, samo se nadam da će biti pozitivno i hvala na podršci i lijepim riječima!
2015 04 23
pametno zboris i tako se i dalje drzi,uzivam te citati [:sramezljiv] samo opusteno i zadovoljno...citam te,i pratim i dalje [:zaljubljen] sretno,u nove pobjede ...i laku noc [:smijesi]
2015 04 23
1 2 3