Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Curke trebam savjet / mišljenje

Love is in the aaaiiiir [:smijesi]
2015 03 25
It's love !! I nema veze sto je nadredeni .. ne smijes sa sefom, ne smijes s kolegom, ne smijes s dobrim prijateljem, ne smijes bivsim od frendice .. pa sta nam ostane [:smije]
2015 03 25
super priča...sve izgleda super samo meni taj dio što radite zajedno je problematičan al dobro i to se da riješiti...ljubav ne bira gdje ni kada ni u koga [:zaljubljen]
2015 03 25
zvuči filmski [:smije] a ne znam, s jedne strane simpatična situacija, s druge ne znam na kakvo dobro izađe umutiti privatni život sa poslovnim.. može sve biti super a može ispasti totalan debakl [:smijesi]
2015 03 25
Eh da, dobro su ti cure napisale. Moras se opustit, pristat na kavu/piće van radnog vremena, ako se ukaze prilika. Dozvolit mu da te odveze doma koji puta, dati mu neki mig. Inace mozda nikad ne saznas sto je na stvari :) A sto se odbijanja tice, pa nije ni to kraj svijeta, nemoj to tako ozbiljno shvacat. Svatko je bio bar jednom ostavljen, odbijen :)
2015 03 25
Cure, hvala Vam na savjetima. Slažem se da priča zvuči "filmski" ali eto valjda si zbog tog razloga ne želim priznati što se događa i tražim razna opravdanja. Danas cijeli dan na poslu razmišljam o vašim savjetima i nisam koncentrirana nikako. [:sramezljiv] Kuham si kavu i krenem sa poslom konačno, a on dolazi sat i pol nakon mene i svejedno nosi doručak. ("jer ne vjeruje da sam stigla jesti jutros") Užasno sam zbunjena ali pokušati ću se ipak malo opustiti. Vrijeme mi je. [:smijesi] Je li netko od vas imao sličnog iskustva da je to sretno završilo?? [:zaljubljen]
2015 03 25
opusti se i ne razmišljaj tako, ne traži opravdanja nego uživaj! [:smijesi] Sretno ti bilo, i nadam se da ćemo uskoro čitati nastavak ove teme, sa sretnim završetkom! :) [:poljubac]
2015 03 25
Nadređeni ti je i slažem se sa Tinkipinki...
2015 03 25
Ja uživam ovo čitati... Eto,ako ti šta znači,ja sam imala sličnu dogodovštinu,samo ne na poslu,ali to je nebitno,reći ću ti samo da me zaprosio nakon mjesec dana hodanja,nakon dva imali službene zaruke,i danas smo u braku 6.-u godinu,i svake godine nam je sve ljepše [:zaljubljen] A imam osjećaj da je tvoja druga strana duša od čovjeka,zato samo naprijed i budi kakva si bila i dosad-samo bez trema,strahova,propitkivanja i analiziranja...sve spontano [:smijesi]
2015 03 25
Curke hvala vam neizmjerno svima! Lakse mi je kad s nekim mogu tako popricati i 'otvoriti' se :) Nadam se i ja da cu vam uskoro ispricati sretan kraj, ali vidjeti cemo. :) Popustam kocnice polako. Pustila sam danas da me vodi doma. Vidjet cemo kako ce se sve odvijati... Drzite fige onda :) [:hihot]
2015 03 26
juuuuj,lijepo....ostavi temu,da i obavještavaj o novostima [:zaljubljen]
2015 03 26
Ostavljam temu naravno, za sve vas koji pratite, a mozda nam se jos netko ukljuci sa slicnim problemom / iskustvom :) Svakako cu vas obavjestavati kako bude vrijeme odmicalo.
2015 03 26
aaa super :) nek ti je sa srećom [:zaljubljen]
2015 03 27
[:zaljubljen] .... [:smije]
2015 03 27
mene samo zanima, za slučaj da prohodate i nakon nekog vremena prekinete, kako zamišljaš onda taj vaš radni odnos? Bi li se vaša veza odrazila na posao? To sve može biti divno, krasno i romantično (zapravo, kao i većina veza na početku), ali ako jednog dana (pretpostavimo) dođe do kraja veze, kako će ti biti na poslu??? Kužiš? Nije to samo da je u pitanju veza, već i posao i,što je, zapravo, najgore, tvoj NADREĐENI,,,,i još nešto-jel već i prije imao neku vezu na poslu??? Možda mu je to praksa,,,,Jednom davno, davno, dok još bijah mlado, neiskusno djevojče, imadoh sličnu situaciju koja je završila prekidom i OTKAZOM,,,,,ja bi se distancirala i potražila ljubav van radnog okruženja,,,,,,to ti govorim sad, sa ovim godinama i iskustvom, ali da opet ,kojim slučajem, imam 20 godina napravila bi isto......pogrešku,,,,,naravno, može to biti i sve drugačije od ovoga što sam ti napisala, ali samo si odgovori na moje prvo pitanje,,,,,ako neće utjecati na posao (za koji pretpostavljam da ti je stalo), onda ajde, ali ako hoće [:vrti] [:vrti]
2015 03 27