Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

pomoc !!!!!

znaci jucer sam dala otkaz danas bila na razgovoru i eto posrecilo mi se sutra idem na obuku i trebam od prvog poceti raditi...sad pitanje..ja sam izgubila domovnicu,jbg znam da zvuci glupo al istina je nemogu je nigdje naci,di i dali je mogu tu u zg izvaditi ako je meni maticni ured u slavoniji...a nestignem to sve za dan...citala sam nesto da mos otic u finu i postat e gradanin i preko kompa mos isprintat to...sad neznam sta da radim ..onak..jojojjj [:place]
2015 03 30
Da, preko e-gradanina mozes isprintat. Iskreno ne znam kako točno ide, najbolje da odeš u Finu i raspitaš se, ali sve se može tako obaviti [:smijesi]
2015 03 30
odes u finu, onu neku malo vecu.. neznam u kojem si dijelu zg-a.. u novom zagrebu znam da sigurno e-pass mozes dobiti u fini preko puta a. malla.. UN i PASS dobijes odmah, samo ispunis neki papir.. ponesi OIB..
2015 03 30
ma da ,pa super...jos jedno pitanje za cure iz zg....znaci ako netko stopostotno zna nesto o ovom objektu brze prehrane,uvjeti,posao,poslodavac...molim ga da mi kaze ,objekat se zove "baš burek",grand ugo tamo na horvaćanskoj negdje [:boji]
2015 03 30
ja sam iz voltinog,nemam pojma di tu ima fina,budem potrazila kasnije...
2015 03 30
U bilo kojem matičnom uredu možete izvaditi. Ja sam također iz Slavonije i sve sam izvadila ovdje, i od prije par godina može se u svakom matičnom izvaditi sve što trebate. Sretno na novom poslu i čestitke [:kesi]
2015 03 30
hvala mirell ;) cure puno ste mi pomogle puno vam hvala ;)
2015 03 30
Baš burek je ubiti "pekara" sa raznim vrtama bureka i tih savijača, barem ja nisam primijetila da imaju brzu hranu? U Petrinji je ženska tamo godinama, pa mi se čini da je ok...
2015 03 30
a neznam ja do sutra ujutro moram odlučiti dal cu raditi u toj "pekari" ili u konzumu...jer sutra jednog moram odbiti...a pojma nemaaaaaam [:boji]
2015 03 30
mislim da je konzum gori....
2015 03 30
misliš,jao neznam,malo sam za jedno malo za drugo...na isto mi nekak dode,jedino sto je konzum mi blizu ...hmmhmhmm
2015 03 30
Za konzum sam čula stvarno grde stvari.. Frendicina mama je bila od blaganice do peračice podova za 2500kn... ne znam šta ti nude u bureku ( jel mjesto prodavačice ili? ) al mi se svakako čini kao mirniji i manje stresan posao.
2015 03 30
da prodavačica /posluziteljica :/
2015 03 30
Ma to drži neki naš iz Siska tip. Nisam ni znala da se proširio i na druge gradove. Ima finih stvari. Pojma nemam kakve su plaće i sl.
2015 03 30