Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

kako ukloniti...

Molila bi za savjet [:smijesi] Kupila sam prije koji dan crne traperice i problem je u tome što hlače imaju očajan miris nafte (ne znam kako ga drugačije opisati [:sramezljiv]) hlače sam oprala 3 puta i miris se osjeća očajno [:place] Svaki Vaš savjet je dobro došao samo da maknem taj miris [:sramezljiv] [:smijesi]
2015 04 16
neznan stvarno ja inače operem u sodi bikarboni jer neutralizira miris ali bilo bi dobro da je rastopis u toploj vodi da ti ne bi bijele flekice ostale na hlačama.
2015 04 16
Ponekad boja koja je korištena u izradi pojedinog odjevnog predmeta može imati čudan miris a isto je upitan materijal od kojeg je napravljeno.Imala sam sličan probl.sa jednom majcom koju sam kupila na netu.Bila je u boji i imala je aplikaciju nekog Mausa gore.Oprala sam je nekoliko puta ali maus je imao taj miris.Nisam je nikada nosila.Nakon god.dana sam je opet pronašla i miris kao da je izvjetrio.Možda je stvarno sastav i boja probl.
2015 04 16
Cure, kako ukloniti onaj "kineski" miris s remena koji je kupljen u stradivariusu...[:kesi]
2015 04 16
to za sodu sam i ja čula ali kako su crne malo me strah da ih ne uništim [:znoji]
2015 04 16
Haha ako su kupljene u tejli vejlija uvik ce tako smrdit..
2015 04 16
nije da reklamiram...ali....ova knjiga je prilično fora za sve ovakve male kućne probleme [:smijesi] [slika:30095b74-d361-4d99-8909-8c16e3594422] pa ću sada malo škicnuti da vidim što kaže [:hihot]
2015 04 16
Ima li ova knjiga u PDF-u?
2015 04 16
Dodaj vrućoj vodi neko od sljedećih sredstava i pusti da se rublje namače 15 do 20 minuta. Iskušaj svaki puta drugo sredstvo pa usporedi koje je proizvelo najbolji učinak. Ocat (3/4 šalice) Sok od limuna (oko ½ šalice) Soda bikarbona (3/4 šalice)
2015 04 16
teta, ja je nisam našla...meni ju je mama kupila kao dar za useljenje (kad sam počela sa dečkom živjeti) pa sam ja nastavila tu tradiciju i sada je sve moje frendice imaju [:hihot]
2015 04 16
PretpaniOrmar onda bi trebala stavit svoju temu di ćemo mi tebi postavljat pitanja a ti s nama podjelit neobične primjene sasvim obićnih stvari.Ja sam za useljenje dobila samo još jednu kuharicu [:place]
2015 04 16
nini najbolje da ja rezervim jedan termin, recimo petkom od 21-22 je rubrika "Čačkam po knjizi za vas" [:smije] al, eto....slijedeći put kad se nađete kraj knjižare, škicnite malo [:hihot]
2015 04 16
PretrpaniOrmar hvala na informaciji , baš ću isprobati danas s sodom [:zaljubljen] [:poljubac]
2015 04 17
Ormariću napravi rubriku: ormarićeve kućne čarolije ili Žuži(Ormariću)se potuži [:jezik] [:hihot]
2015 04 17