Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Tetovirani ljudi :))

Evo posto mi je dosadno i lezim ukocena cili dan pa da se malo druzim [:hihot] Jeli vam lipo viditi ljude s puno tetovaza? Opcenito zene i muskarce. Malo sam citala forume po netu i skuzila sam da zapravo vecina ljudi ima jako lose misljenje o tetoviranim ljudima ( pri tome ne mislim na jednu dvije tetovaze nego ajmo reci vecu kolicinu ) [:sokiran]
2015 04 18
nije mi to lipo vidit i ne znam zasto se ljudi tako pečate..
2015 04 18
Nimalo lijepo....Al ko voli nek izvoli radit sa svojim tijelom sta ga volja. Meni se ne svida. [:smije]
2015 04 18
ja imam jednu i to mi je sasvim dovoljno [:kesi] ...
2015 04 18
Vidjela sam curu od 18-19 godina tu nesto, istetovirala si je obje noge i jednu ruku cijelu....Uzasno
2015 04 18
lijepo je imati tetovazu, dvije... no treba biti umjeren, imati neke granice, ali to je opet samo moje misljenje [:hihot]
2015 04 18
ako je lijepa i pristaje osobi onda je super, ali ima i glupih i ruznih tetovaza da se pitam sta su to ljudi mislili?
2015 04 18
Pa iskreno,muškarce ne,ali žene da,nisam protiv tetovaža,obozavam ih,čak sam ponosni vlasnik njih tri,ali ponekad žene znaju pretjerati,treba znati gdje je granica,ružno je vidjeti da žena ima istetovirane skroz ruke,noge,pa čak i tijelo,to je ipak previše,umjereno je ljepše,eto,to je moje misljenje,l.p [:poljubac]
2015 04 18
Ja osobno imam dvije tetovaže, malu na nozi i malo veću na lopatici , mislim se za jos ali nebi vise velike. Nemam ama bas nista protiv tetoviranih ljudi, dok su to tetovaze koje su lijepe za vidit, i dok su to ljudi koji to rade jer im to nešto znaci i predstavlja nesto u zivotu,a ne da nabacaju na sebe svašta samo da bi bili tetovirani :) Eto, to je moje misljenje :)
2015 04 18
Nemam nista protiv, ako se nekome svidja super! Ruzno mi je vidjeti recimo kad je netko obucen kao da nema doma ogledalo a jos gleda s visoka, kad netko ima neuredno nalakirane nokte (pola oguljeno), crveni ruz na tankim jedva vidljivim usnicama, ruz debelo od rubova usnica, nabadanje u stiklama, trudnice koje dime na veliko i sto drugih svari ali opet - nije me briga, njihov zivot!
2015 04 18
Meni je to divno. Osobno nemam ni jednu, ali sam takva osoba da mi sve dosadi (uključujući i moje piercinge, ali njih skinem i... to je to). Naravno, pri tome mislim da se radi o kvalitetnom tattoo majstoru kao i da tetovaže nisu nabacane, već da tvore neku "sliku". Čak i ako ju ja ne razumijem već samo osoba koja ju ima, ne znači da mi se ne sviđa. Ali uglavnom, da skratim, vidjeti djevojku i dečka sa tetovažama po ajmo reć, većem dijelu tijela... meni predivno. [:zaljubljen]
2015 04 18
Meni se to jako svida ali naravno ne na svakome. Razumijem totalno da je to malo ekstremno i da se vecini ljudi nece sviditi. To ti se jednostavno svida ili ne. Puno pratim tetovirane modele i i jednostavno kad je neko lip ,lip je .Nekima stvarno stoji [:kesi] npr. [slika:04ad3a09-3de2-482f-b2cc-166a3a0aa3e0] [:sramezljiv] [:sramezljiv]
2015 04 18
Svako ima pravo reci sto mu se svida a sto ne samo sam do sada nazalost nailazila na velika osudivanja, napadanja i bezobrazluk od strane ljudi kojima se to ne svida pa ne razumijem zasto se ljutiti zbog necega sto nije na tvom tijelu [:sramezljiv]
2015 04 18
Kad je vec otvorena ova tema,da pitam,zna li netko u Zagrebu nekog jeftinog tattoo majstora? radi se o maloj i jednostavnoj tetovaži tako da nisu potrebna neka velika umijeća,samo da je higijena na nivou,pa eto ako neko ima iskustva :)
2015 04 18
Pocetna cijena za tattoo u svakom shopu ti je minimalno 300-350 kn tako da ispod toga ne ide a sad , u Zagrebu ih je jako puno pa odi do 3-4 i pitaj koliko bi ti naplatili [:zaljubljen]
2015 04 18
1 2 3 4