Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cijene,ah te cijene...

Znam da je ta tema otvarana puno puta,ali evo listam nove artikle i tamo balerinke kakve sam ja kupila u Konzumu za 49 i nešt sitnoga,cura prodaje po 80kn i još plus poštarina!!! Mislim da to stvarno nije u redu...
2013 03 13
[:smije] Ha,misle da njihove vrijede više ako ih kupe [:hihot]
2013 03 13
Možda si ti baš naletjela na rasprodaju :) a ona ih kupila po punoj cijeni... Nemoj se dat zamarat, svaka odjeća ima svog kupca pa ako nekom nije puno dati 80 kn za balerinke dati će. [:smijesi] Svatko u ormaru, vjerujem da ima pokoji predmet malo preuveličane cijene!! Bilo da nam je taj predmet drag, skuplje plačen ili se samo bolje osječamo, naša je stvar!
2013 03 13
Nije bila nikakva raprodaja jer su i u Konzumovom katalogu 49,99! Koji je još uvijek aktualan pa možete provjeriti!!! Slažem se da svatko ima pravo staviti svoju cijenu,ali opet ne treba pretjerivati!
2013 03 13
Slazem se s barbarellom! Svaka roba imam svog kupca, i s timse ne trena zamarati. Meni Je puno gore kad za fejk stvari govire da su original, i time varaju [:hihot] [:hihot]
2013 03 13
Ako je tako, uredu..Imaš pravo pisati o tome no što ti dobivaš time? Stavi njezin link, te na taj način opomeni! Tako ljude osvjesti jer ovim komentarom ljudi i dalje neznaju o kome je riječ ni o kojim balerinkama pričamo, pa je time tvoja tema bez ikakvog smisla..... :)
2013 03 13
hahha ta je još dobra negdje sam procitala da curke kupe u roberta stikle za 29 kn pa ih prodaju za 250,300 kn hhahaha uzas jedan sto je ovo doslo nzm kako mogu tako jadne zene varati jedno je zaraditi proviziju ali nemozes dignuti cijenu za 50 % gore [:hihot]
2013 03 13
hahha ta je još dobra negdje sam procitala da curke kupe u roberta stikle za 29 kn pa ih prodaju za 250,300 kn hhahaha uzas jedan sto je ovo doslo nzm kako mogu tako jadne zene varati jedno je zaraditi proviziju ali nemozes dignuti cijenu za 50 % gore [:hihot]
2013 03 13
Imaš pravo,samo me ljute takve stvari jer mi je prva kupnja na krpicama bila jako loše iskustvo! Ma nek prodaje po kojoj cijeni hoće...
2013 03 13
U Iris parfumeriji je na akciji collistar maskara i uvijac trepavica (139kn), a ovdje sam vidjela maaalo više :P Mogli bi napravit jednu takvu temu gdje bi stavljali neke te akcije "iz vanjskog svijeta"
2013 03 13
Sve ti je to normalno, nedaj se razočarati zbog tog jednog iskustva! Svi smo ga doživjeli, ja također!! Zamisli samo da daš 100 i nešto kn za torbu s pukutim ručkama :/ te ih naknadno doma ljepiš no kako god, to me ne koči da dalje kupujem ili mjenjam!! :) [:smijesi]
2013 03 13
Ja sam dobila hlače užene sa strane na način da je bilo pol hlačnice sporezano i opet sašito!!!
2013 03 13
Ja sam naletila na čižme iz Zare koje je cura komotno prodala za 400,a u dućanu su 200,njezine još i nošene,a nove 200 [:ljut]
2013 03 13
Mislim da se ne treba zamarati s time. Npr, ja sam kupila cipele na akciji u Peku (1+1 gratis). Jedne su koštale 55kn, druge isto 55kn, ali sam ih dobila gratis zbog te akcije. Nove su, nenošene. Zašto bih ja bila u krivu ako te cipele prodam pojedinačno za 55kn, pošto su nove? Mislim da nisam. To što je kupljeno na akciji ne znači da sam dužna i dalje držati ih na akciji. Ako bi tako svi išli, tko bi ikada zaradio koju kunu? Priznajem da ima puno ljudi koji pretjeruju u cijenama. Vidjela sam tonu parfema s nerealnim cijenama (pogotovo onih koji su 2/3 prazni, pa ih prodaju po 100-200kn). Nema veze što ste ih platili XY kuna, ako parfema ima taaako malo, ne možete ga prodati po 150kn, ni da je 3x Armani Code. Mislim da to nitko neće kupiti. Ja sam Avon Lady i za 35kn će pronaći jednako dobar parfem - i to NOVI! Također sam vidjela ljude koji prodaju cipele po nerealnim cijenama. Zaboga, ljudi, ovo su krpice. Ovo je jedna vrsta second hand shopa. Zašto se onda cipele prodaju za iznose veće od 150kn? Pogotovo kada svi znamo u kakvoj su svi situaciji danas. Nema veze što su Zara ili kojagod bila marka, nošene su i nemaju zašto biti 300kn >_< Razumijem da većina nas hoće zaraditi ovdje. Evo, ja sam prva koja će dignuti ruku za to. Studentica sam i trebaju mi pare. Ali nisam zato nepoštena kao dosta ljudi ovdje.
2013 03 13