Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Udobne štikle?

Gdje kupujete štikle koje su udobne, tj. da u njima mogu provesti barem pola večeri, a da ne poželim gurnuti noge u prvi ledomat na koji naletim :)? Inače nisam tip od štikli, ali trebati će mi uskoro i ne mogu se domisliti gdje da ih kupim? Sve preporuke su dobrodošle. Hvala vam.
2015 05 11
Jessica Simpson u Shoo boxa Imaju mekan dio u cipeli kao kušinčić...jako udobne .....
2015 05 11
Hogl, Paul green preudobne za cijeli dan i noć provesti u njima i nikakvi bolovi, s time da još imaju i brojeve na pola broja još jedna prednost za nas koji smo između brojeva....
2015 05 11
Shoe box potpisujem, ali ovisi o modelu i brendu... Ja sam si prije par godina kupila predivne u Deichmannu, bile su 450 kn i gledala sam ih mjesecima nadajući se sniženju, ali se to nikad nije dogodilo. Na kraju sam ih kupila po toj redovnoj cijeni i nisam požalila ni kune... I izvana i iznutra su prava koža, peta je dosta visoka, ali jedino u njima izdržim skakanje i plesanje cijelu noć. Obično kad idem na svadbu obujem neke druge, pa se u njih preobujem i zakon su (i onda ispadnem faca, jer se sve cure preobuju u balerinke, japanke ili su bose, a ja još uvijek u štiklama) [:hihot]
2015 05 11
Tamaris ima udobne štikle,a vidjela sam također samo jedne u Deichmannu kožne iznutra i izvana...
2015 05 11
Hvala cure na savjetima.
2015 05 11