Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Uroci i kako ih se riješiti

Newenter lijepo sročeno [:kesi]
2015 05 19
Raven,ili kava ili krevet, druge ti nema [:jezik] [:poljubac]
2015 05 19
Bit ce sve dobro, to su faze losega od kojih nitko nije cijepljen, kako dosle tako ce i proci, prihvatis situaciju kakva je, gledaj naprijed, nadji nesto sto volis i sto te zanima. Uroke pusti, kapsula je bacena, nema vise. Nema zacaranih krugova, ni neznam kakvih prica, ako vec nisi vjernik, vjeruj u dobro, vjerujuci u dobro i dolazis do njega, negativne misli odgurni od sebe, tako i za ljude, onaj tko ti ne odgovara idi dalje, cuvaj svoju obitelj i budi im podrska, uzmi neku dobru knjigu i samo gledaj u dobro i bit ce dobro, nije nikom u zivotu ni samo dobro ni samo lose. Zato i jest ovo zivot, sa svim svojim usponima i padovima. Sretno i hrabro naprijed.
2015 05 19
Sotona ti pomutila razum [:jezik] [:poljubac] [:poljubac]
2015 05 19
hvala svima koji su iskreno htjeli pomoći :)
2015 05 19
Bog vjeruje u nas čak i kada mi ne vjerujemo u njega!
2015 05 19
Nije mi dobro nakon što sam pročitala neke postove.. 908 LydiaMark , prije 2 sata prijavi | ↑ Turtle zato vam se to i događa..ne morate mi vjerovati, ali to je istina.. Sve što nije od Boga, od sotone je !! LydiaMark , prije 2 sata prijavi | ↑ Mojoj mami se nedavno u spavaćoj sobi stvorila novčanica od 100€ Bog ju je nagradio i u to je sigurna jer nikad nije držala nikakve eure u sobi ;) LydiaMark, jel je ovo neka sprdnja? " Bog " nije čarobnjak, i da radikalni katolici, a od takvih mi se diže kosa na glavi iole znaju o svojoj vjeri ( uzeti Bibliju u ruke nije ništa strašno niti teško ), onda biste znali i za tešku osudu čarobnjaštva, vještičarenja i sličnog već u Starom zavjetu.. a vjerovati da je " Bog " ostavio tih 100 eura nije ništa drugo već vjera u ćiribu ćiriba. Pravi slijedbenik bilo koje religije, nevezano jel se radi o Islamu, katolicizmu, Budizmu, Hinduizmu neće osuđivati nikoga niti reći; e da, tebi se to događa jer ne vjeruješ.. Pun mi je kufer takve površnosti, a to se ne odnosi isključivo na tebe već na sve takve. Nije li odlika svake velike religije upravo poštivanje sviju oko sebe što s NZ i je stupilo na snagu.
2015 05 19
I sama sam rimokatolik, rođena u kršćanstvu, i ostala u njemu; a ne priznajem nikakve osude na temelju tuđih izbora. Što se uroka tiče, često sam razgovarala s ljudima i čitala dosta, pa na temelju toga i mišljenja sam kako ljudi mogu svojom mržnjom i ljubomorom stvoriti toliko negativnu energiju nekoj osobi iz koje se dogode mnoge loše stvari istoj. A s druge strane, svi mi imamo odvratne situacije u životu i najbolje dođe kada čovjek shvati da se neka viša sila ne može uvijek kriviti za njih. Vrijeme vam je da prestanete razmišljati o tome kako je neka loša kob kriva za sve nevolje; već to prihvatiti kao nešto što se zove život.
2015 05 19
Ima stvari koje nam nije dano da shvatimo, da li još nije vrijeme ili pak neće nikada ni biti ti ne znamo..ali s ono malo spoznaja što imamo možemo se samo s tim pomirit. Postoji li ovo il ono???? Nekad je uistinu i nebitno jel vjerujemo ili ne, jer se neće promjenit postojanje nećeg. Al jedino što samo sebe stvara je ljubav..osjetiš je i tu je...samostvarajuća!! prema tome, mogli bi se držat moći koje imamo i korsitit ih u dobro jer su nam zato i darovane...
2015 05 19
uroci ti ne mogu ništa ako ne vjeruješ u njih ili ako ne vjeruješ da ti mogu naškoditi, ali ako vjeruješ onda je moguće da bude i gori urok nego što zapravo je, onda se zbroji tvoja vlastita vjera u urok s tuđom lošom namjerom i eto problema zato se najbolje ne obazirat na te gluposti, ako se što i pronađe baci u wc i pusti vodu i jednostavno zaboravi da je ikad postojalo, ne treba tome pridavati pažnju i neku važnost u svom svakodnevom životu svaki čovjek ima sasvim dovoljno posla i briga da se ne bavi s beznačajnim glupostima, a oni koji se brinu oko uroka uglavnom nemaju pametnijeg posla pa svoje neuspjehe i bolesti pripisuju urocima, demonima, vanzemaljcima, komunistima, četnicima, vješticama, svima osim sebi i svom životnom stilu i lošim navikama
2015 05 19
kapsulicu ne možeš objasnit , al loše razdoblje u životu možeš. ne mogu ti uvik cvitat ruže, nit ikome cvitaju. nije ništa neobično niti nadnaravno ako ti se zaredalo par loših mjeseci, pa i godina. ako ima nešto na šta možeš utjecat probaj prominit to. ako već ne možeš ništa, barem možeš prišaltat na pozitivu [:smijesi] strah i negativan stav nigdje ne vode. jedino u šta virujen je da kako razmišljaš utječe na sve u tvon životu. ako recimo misliš da je sve grozno, strašno i ne znan ni ja šta sve ne, tako će ti i biti. puno sriće ti želin ! [:smijesi]
2015 05 19
Uroci jesu grijeh, ali morate biti svjesni da uroci ipak postoje, zlo postoji!! A što se tiče djevojke čija je mama našla novce kad je bila u bezizlaznoj situaciji, ne razumijem zašto ste se našle izrugivati s tim?? Nije rekla da joj ih je Bog bacio s neba u sobu, rekla je da su se stvorili. I sama često budem u teškoj novčanoj situaciji, ali nađe se neko rješenje, vjerujem da mi sam Bog puno puta pomogne da preživim. Nije vjernik onaj koji očekuje da će mu život biti posut ružama. Ovaj život je trnje, kao što je i Isusu bio, pa je na kraju umro za nas. Ne volim kad se netko ruga sa bilo čijom vjerom, isto tako ne volim nikoga nagovarati da vjeruje. Turtle, moj savjet je da odete svećeniku. Nijedan svečenik vas neće nagovarati na nešto što ne želite, vjerujte mi. On će vam dati najbolji savjet(možda čak i predloži da vam dođe posvetit kuću). Ne vidim u tome ništa loše, nadam se ni vi. Ja bi sve napravila da se riješim svojih strahova.
2015 05 19
adam i eva nisu bili jedini na zemlji....dok su jos bili zivi Kain njihov sin js otisao u drugu zemlju i ozenio se 'Postanak 4,16 Kajin ode ispred lica Jahvina u zemlju Nod, istočno od Edena, i ondje se nastani. Postanak 4,17 Kajin pozna svoju ženu te ona zače i rodi Henoka. Podigao je grad i grad prozvao imenom svoga sina - Henok.'
2015 05 19
Evo vezano za ovu temu koji niste vjernici bolje počnite vjerovat jer je mene negdje prije nešto ne objašnjivo preko noći gušilo tako da nisam mogla pomaknit tijelo a svjesna sam svega i od kad sam se počela svaku večer molit ta noćna mora je iza mene i više se ne pojavljuje [:smijesi]
2015 05 19
Imala si paralizu sna. Imaju je ljudi koji se mole i koji se ne mole i nije povezana s vjerom [:smijesi]
2015 05 19
1 2 ... 4 5 6 7 8