Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Pay pall i eBay

Naime, jutros sam dobila mail od Pay palla da se od 1.07. nesto mijenja. Je li netko vec dobio takav mail? Cini li mi se, ili se kupovina preko eBaya vise nece placati preko pay palla? Iskreno, nisam bas previse shvatila, pa bi bila zadovoljna ako bi mi netko objasnio. Hvala unaprijed.
2015 05 20
dobila sam i ja jutros taj mail. od 1.srpnja se automatski primjenjuje na sve korisnike. ne znam kako ćemo onda kupovati preko ebaya..
2015 05 20
nadam se da nece smetati ako se ubacim u temu, no imam pitanje o ebayu jutros sam sasvim normalno narucila 3-4itema, problem nastupa kada hocu naruciti sljedeci item. popunim sve podatke i trazi me pw od paypala, taj dio takoder odradim i taman nakon sto stisnem "confirm and pay" (govorim o onome prozoru kada vas redirecta sa placanja na "payment succeeded") umisto da mi pise da je uspjesno placeno, meni pise da je placanje u "procesu" [:sokiran] te da ukoliko mi placanje nije provedeno, dobit cu mail da pokusam ponovo. a u tom mailu pise "we were not able to process your payment" sve bi to bilo uredu da mi se to nije dogodilo vec treci put za redom, ono sto sigurno znam jest da problem definitivno nije u novcima znate li o cemu se radi i kako to rijesiti?
2015 05 20
ja sam isto dobila mail ima već tjedan dana od toga ,da ja sam razumijela da se neće moći voditi transakcija putem pay palla kao do sada . [:sokiran]
2015 05 20
Ma nacina ce biti da mi placamo, to je sigurno. Samo meni se cini da Pay pall vise ne zeli da se preko njih placa bas eBay. Morat cemo prihvatiti nova pravila ili se odregistrirati.
2015 05 20
Znaci, po vama matteja, nista se ne mijenja?
2015 05 20
matteja hvala ti na detaljnom odgovoru :) bas san isla vidjeti situaciju preko internet bankarstva. novaca i dalje imam, te zadnja zabiljezena transakcija je upravo onaj cetvrti artikl koji je zadnji po redu uspjesno narucen. pretpostavljam da to znaci da je ipak neki kvar na samoj stranici pokusat cu poslije opet sandrari po ovome dijelu sto je matejja napisala, oni navode da ce se partnerstvo paypala i ebaya i dalje nastaviti kako bi osigurali i dodatno unaprijedili iskustvo koje su korisnici oduvijek imali pri koristenju paypala za slanje ili primanje $$ na ebayu
2015 05 20
Ništa se ne mijenja, samo eBay i Paypal više nisu "skupa". I dalje će se moći kupovati i za korisnike se ništa drastično neće mijenjati. Već više od mjesec dana skroz gore na eBay-u je bila traka sa tom obavijesti gdje se sve moglo sve pročitati. [:smijesi]
2015 05 20