Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Debljina, mučna tema mnogima

kad godine, stres i nekretanje učine svoj danak na tjelu, posljedica...debljina...kako se nosite s viškom kilograma, ja zimske zalihe pokušavam riješti smutijima, tj.svježim namirnicama usitnjenim u blenderu, što vi poduzimate ? [:sramezljiv] [:hihot] [:place] [:vrti] [:smijesi] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 05 27
detoks voda, limun, menta i đumbir, i krastavac....ima još jedna s perešinom i limunom. recept: Sastojci: 1 stručak peršina 1 limun voda Peršin sitno nasjeckati (najbolje u blenderu), iscijediti sok od limuna, naliti čašu vode. Sok bi trebalo piti ujutro na prazan želudac, samo 5 dana, a nakon toga napraviti pauzu 10 dana
2015 05 27
Sassy voda sastojci 2 litre vode jedan mali krastavac jedan limun 1 žlica svježe naribanog đumbira 5-6 svježih listića mente Priprema Operite limun, porežite na kolute, izvadite sjemenke i odstranite koru (osim ako koristite ekološki limun, tada možete koristiti i koru). Krastavac ogulite i nasijecite na kolute, listiće mente operite, ogulite đumbir i naribajte ga. Sve sastojke stavite u vrč s vodom iz dobro izmiješajte. Poklopite i ostavite u hladnjaku preko noći. Rashlađeni napitak koristite kada god ste žedni, može se i procijediti.
2015 05 27
super, ja uglavnom mješam lisnato povrće sa voćem, imam problema sa želucem, mada nekima sa gastritisima limun ne smeta, meni da...sad sam se već sasvim prilagodila na ovu hranu, no jedem i krutu, kad mi dođe... [:smijesi]
2015 05 27
zanima me da li je netko mješao kupus, za sada nisam probala , pa ne znam kako bi to bio , ali budem...blitva ,špinat, zelene salate , malo banane za zaslađivanje,jabuke zbog pektina... [:sramezljiv]
2015 05 27
Vježbom [:hihot] Ujutro odradim trening,a popodne kuči sama i naravno zdrava prehrana [:smijesi]
2015 05 27
prehrana i trening i to je to, nema puno mudrolija.
2015 05 27
Vježbanje i brojanje kalorija. Većinom jedem proteine i povrće, vaga pokazuje 17kg manje u 6. mj. [:kesi] Bez promjene prehrane i vježbanja neće baš biti puno pomaka, a bome i tijelo sasvim drugačije izgleda ako se vježba. [:smijesi]
2015 05 27
@gea stvarno ti se jako vidi da su kile otišle, izgledaš prekrasno [:poljubac] !
2015 05 27
Hvala draga oktopusy [:poljubac] [:poljubac] Na početku je muka, al kasnije se čovjek navikne. [:kesi]
2015 05 27
da, teško je doći do navike, vuće kruh, malo kaloričnje meseko [:smije]
2015 05 27
što se tiče miksanja, zelje i kelj su jako ljuti kad se umiješaju preporučam: zelenu salatu, listove rotkvice, koprivu, špinat, blitvu..
2015 05 27
čula sam da idu listovi cikle, da li je tko probao, ne bi se baš htjela otrovati [:vrti] [:boji]
2015 05 27
Vježbam kako zaobići ogledalo u širokom luku..i živim u nadi da će se jedno jutro probuditi opet ona vitka ja. [:kesi]
2015 05 27
[:smije] tak i ja nekak ali ništa od tog zasad
2015 05 27
1 2