Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pitanje za cure koje su u vezi!

Imate li potrebu i dalje izlaziti, druziti se, partijati s prijateljima? Ja sam na faksu u drugom gradu i imam tu uz decka par prijateljica s kojima sam stvarno dobra. Prije smo cesto skupa izlazili ali ja to odbijam u zadnje vrime jer sam jedina koja je u vezi. One su sve slobodne i izlasci im se svode na to ko ce koga zbariti, s kim ce zavrsiti tu vecer itd. Cesto se osjecam kao visak a njima se izlasci jednostavno sastoje od toga. Stvarno volim izlaziti , druziti se i plesati, nemam niti 21 godinu i nije bas da mi se SVAKI vikend gleda TV s deckom na kaucu. Da se razumijemo i to volim ali ne staalno [:boji] Ne znam sto da poduzmem , drustveni zivot mi je pao na nulu zbog ovakvih situacija ili svi misle a ona je u vezi ,necemo ju pilati ,zeli biti samo s deckom ,mi joj smetamo [:place] [:sramezljiv]
2015 06 03
Naravno da ides u grad, i naravno da se zabavljas!!:) sad si mlada i više nikad, nemo to potratit. Ako ti frendice idu s tim ciljem ugrad, nemora znacit da ides i ti..na kraju i ako tvoje frendice vec nadu nekoga ti mozes otic do svog decka nije nikakav problem...uvijek se nade zajednicko rjesenje. Nemoj se udaljavat od frendica zbog decka ni obrnuto, pronadi vremena za sve tako da svi budu zadovoljni, nemoj da te nista koci da se zabavljas dok si mlada..osobno u vezi sam 2 godine i cesto izlazim u grad, cak je bilo perioda da sam isla svaku sub van i sve sam stigla i niko se nije ljutio...decko je bio prije ili poslije grada a sa frendicama sam se zabavljala u gradu ko i uvijek:)
2015 06 03
Ja sam u vezi vec 4 godine i izlasci mi uopce na fale :) Ako ocu izac izadem sa deckom ili odemo sa zajednickom ekipom van, ali vec nakon dva sata nam se ide doma hh. Valjda to ovisi od osobe jer mi nismo bas za izlaske po klubovima, opijanje i sl.
2015 06 03
Ma ja izadem i onda svaka nade nekog a ja tu budem drzac svijece i onda ni njima nije ugodno ni meni ili mi se pocnu nabacivati neki frendovi tih likova i nije mi uopce zabavno [:boji] Na njima vidim da bi se najrađe pokupile s tim likovima negdi ali moraju biti tu zbog mene [:boji]
2015 06 03
Ma ja uopce nemam potrebu izlaziti svaki vikend i volim biti s deckom i provoditi vrime s njim ali jednom u misec dana se bas zazelim negdi isplesati , inace ni ja ne idem u klubove i prvi put sam otisla kad sam dosla na faks jer nije bas moj đir [:hihot] ali par puta sam se bas zabavila [:smijesi]
2015 06 03
Imam namjeru izlaziti cijeli život [:zaljubljen] naravno svaka dob donosi svoja mjesta i način izlaska; sada izađem rijetko ali kvalitetno [:hihot]
2015 06 03
iskreno, meni te frendice nisu jasne...Pa znaju da si u vezi, da nećeš flertati okolo s dečkima i da jedan jedini vikend ne mogu bez barenja, nego se zabavljati i plesati s tobom, mislim bezveze...Ja uopće van s njima ne bi išla, pa mi i dok smo bile solo, uvijek smo skupa plesale, zajebancija, možda se tu i tamo neka izgubi s nekim frajerom, pleše i to, ali nikad se nismo ostavljale solo... [:vrti]
2015 06 03
Gogo slazem se i ja sam se ponadala da ce se "zrtvovati" jedan vikend zbog mene ali one tvrde da to nije istina i da one izlaze samo da bi plesale. One mene ne ostave samu ali ono vukla me sa sobom dok se ona ide zbariti s likom na par min. pa kao pricekaj tu tren s njegovim frendom -_- i stvarno se vratila za par minuta kao obavila sam sad mozemo ici . Uzas [:place] ne znam sto se dogodi s tim curama navecer kad izademo . Ako se ne zbare to nije bio izlazak ali one tvrde da nije istina.
2015 06 03
Ja sam isto preko 7 god.u vezi i ne fale mi izlasci, čak štoviše, umirem od dosade vani, sve je puno djece i stvarno mi se ne da gubit vrijeme na nešto što me ne zabavlja. Zašto ne bi izašla skupa sa dečkom i frendicama? U tvojim godinama ja sam tako radila i nijedna frendica mi nije zamjerila što i on ide s nama...nekad smo znali i sa njegovim društvom i tako. Sad provodimo dane skupa, idemo na kave, roštiljamo, idemo u kino, kazalište, na bazene, u šetnju, shopping... frendice se trudim ne zapostaviti ali normalno da mi je ljepše provoditi vrijeme sa njim. Ali, i frendice su mi bitne i mislim da trebaš neki balans napraviti. Ako te isključuju zbog toga što imaš dečka, nađi nove frendice jer one ti nisu prave. [:sramezljiv]
2015 06 03
Hahaha sori, ali ovo me nasmijalo [:hihot] [:hihot] Da čekam sa strane dok se ženska bari, ma vrhunski hahaha
2015 06 03
Ma ja sam se sama iskljucila eto. Ovo da decko ide s nama nije uopce opcija jer niti bi htio izaci vani s hrpom zena koje uz to ni ne pozna prakticki [:hihot] niti izlazi u klubove i pleše [:hihot] da da Gogo sad ti je jasno zasto preskacem izlaske [:hihot]
2015 06 03
ja sam već u braku al kad sam bila u vezi, išli smo svi skupa van i dečko i njegovi frendovi i moje frendice i baš nam je bilo super... više nas je pa je neka zezancija smijeh i tako... a kad sam išla s curama sama, nisu takve da im je cilj svaki vikend bit s nekim likovima i barit se... mi smo čak i micale se od tipova jer smo izašle da se zabavimo, malo cugnemo , plešemo.. a ne se šlatat s svakim tko naiđe i svaki vikend... groznoo....
2015 06 03
Ova jedna otvoreno priznaje da je ugrozena i da joj nije bitno s kim ce se zbariti jer joj fali jer je bila 2 godine u vezi prethodno a ova druga sve normalno ali kad popije onda joj nema kraja , treca je opet treca prica [:sramezljiv] " Mi to ne planiramo, jednostavno se dogodi, ne prilazimo mi njima nego oni nama" [:pospan]
2015 06 03
Ma ni moj dečko ne bi htio s nama van, nema šanse, ali ja ga ne bi ni povela, mislim šta će on s nama, ajde da bar još koja frendica povede dečka, pa onda možda i bi, ali solo s nama, nikako [:hihot]
2015 06 03
I slažem se s pepa - mi smo isto odbijale frajere, jer smo se htjele zabavljati, nije nam cilj bio pod svaku cijenu bariti [:ljut] [:ljut]
2015 06 03
1 2 3