Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Slovenija Bled i Portoroz

Dragi i ja planiramo ljeto provest na tim destinacijama pa me zanima dali je tko bio ljeti na Bledu i kako je? A sto se tice Portoroza kakve su plaze i more? Preko slike se cini lijepo pa eto ako tko ima iskustva neka napisee. Thx;))
2015 06 04
Bled preporucujem i ljeti i zimi!predivna priroda i znamenitosti kao Bohinjsko jezero i dvorac!a Portoroz ljeti,katastrofa!em guzva,em skupo a plaza toliko malo da trebas lezaljke na kat [:sokiran]
2015 06 04
Jedino preporucujem da dodjes u Umag pa posjwtis Portoroz odavde(cca.15 km) Nekad je Portoroz bio centar provoda ali sada nema nista... jedino ima sadrzaja za obitelji sa djecom i penzionere! Eto toliko,ako ti treba jos koja info slobodno pitaj [:smijesi]
2015 06 04
Za Bled smo sigurni i Bohinj bi posjetili jedan dan al smo mislili od tamo do Potoroza posto nije daleko bar na 2-3 noci a preko slike je prelijep :/ a da je skup dosta to je posto smo gledali 3 noci nema ispod 2400 :( kakvo je more? Jel zmazano dosta? Al hvala na informacijama sad cemo razmisliti za to ;) :*
2015 06 04
More je puno trave a slobodnih plaža skoro ni nema,znaci sve su vlasnistvo hotela,ograđene i naplaćuju se.
2015 06 05