Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

pitanje za bivše maturante

Pozdrav. Danas sam pisala esej iz hrvatskog jezika na višoj razini, tema super ja se raspisala čudo, ali, nisam stigla sve prepisat u knjizicu koja se boduje. Iako imam napisana 3ulomka, odnosno uvod, razradu, i treci odlomak mi je usporedba likova iz ponudena teksta sa likovima iz drugih djela. I u cetvrti odlomak sam htjela dati neko svoje misljenje da to sve lijepo izgleda, naravno nisam stigla i sad mi je to misljenje ostalo polovicno, odnosno nemam dovrsenu ni recenici koju sam planirala, a par njih mi je ostalo na konceptu.. iako sam odgovorila na sve smjernice, potkrijepila ih sa 3 citata, jako me strah ocjene.. zanima me ima li koja bena poput mene da joj se to dogodilo? I jeli moguce da padnem esej zbog toga?? [:place]
2015 06 18
chill, naravno da ima i gorih [:smije] ja san bila pametnica , prepisala esej prije nego san izbrojala riči. ne znan više kolko mi je falilo, ugl bilo je premalo [:smije] esej je bija odlično napisan da i to kažen (hvalite me usta moja kad neće tuđa [:smije] ) i položila san . nisu tako strogi , bez brige [:smijesi] bitno da nisi nepismena, mislin da se za to više oduzimaju bodovi. barem je tako bilo prije 5godina. [:smije]
2015 06 18
Ma kakav pad, chillaj sve ce biti ok [:kesi]
2015 06 18
Ja vam ne mogu opisati kako se jadno osjecam.. tako me strah zbog toga, doslovno mi tri recenice ostale i sada mi ovaj zavrsni dio,kako bi babe rekle: ni sebi ni svome :( jel mogice da ikako 3 iz eseja dobim? S obzirom na ovu gresku a ako mi je gore sve ok?
2015 06 18
Ovo je pre smisno [:smije] Ako si napisala tako kako kazes 5 ces dobiti. Nece ti niko zamiriti 3 recenice pobogu [:hihot]
2015 06 18
Ma ruzno mi izgleda, nedovrseno, iako sam odg na sve smjernice to je trebalo biti moje misljenje, i od misljenja mi ostalo recenica o samoubojstcu i to nedovrsena, stvarno bzvz.. :/
2015 06 18
Nama su rekli da ako ne stignemo sve prepisati da nam se onda u obzir uzima i ova knjizica druga , nadam se da se nista nije mijenjalo ove godine [:smijesi]
2015 06 18
Ma ne živciraj se oko toga, pa nisu oni tako strogi, sve će biti ok [:smijesi]
2015 06 19
Draga ana1005 imam identičan problem, samo što je meni ostalo više tog neprepisano.. ubit cu se. Da je bar moguce zalit se na to pa da mi priznaju koncept :/
2015 06 19
Zanima je li bilo takvih slučajeva prethodnih godina? Očajna sam
2015 06 19
Natalia neces pasti ako imas dovoljno rijeci.
2015 06 19